Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli ještě nevíte, kam vyrazit o víkendu, podívejte se na naše tipy.
 
Trutnov festival
16.-19.8. 2012
Na Bojišti
Trutnov
V letošním programu opět nebude nouze o různé výstřelky, happeningy z krajiny rozličností a hudebních extrémů, jimiž je trutnovský festival pověstný. Zde je výběr z programu a české kapely, které se pod horami objeví: Korn, John Cale, Anti-Flag, A. Cohen, dEUS, Yellowcard, Muchachito Bombo Inferno, White Rabbits, Hawk Eyes, Barrington Levy, The Flying Eyes, Jessie Evans, The Plastic People of The Universe, Jiří Schmitzer, J.A.R., Irena Budweiserová, Vlasta Třešňák & Band, Neruda, Sto zvířat, Mňága a Žďorp a další. Na trutnovská pódia se po letech vrátí Vladimír Mišík se skupinou ETC a poprvé v historii zde vystoupí legendární písničkář Jaroslav Hutka.
Více zde.

Hudební festival Eurion 2012
17.8. 19:30
Parkhotel Smržovka
Smržovka leží v Jizerských horách mezi Jabloncem nad Nisou a Tanvaldem v Libereckém kraji. Festival se odehrává v sále Parkhotelu necelých 15 minut pěší chůze z náměstí T.G.M.Hudební festival Eurion probíhá ve Smržovce od roku 1992. Rychle se ale svou působnost rozšířil a později se už mluvilo o festivalu profilujícím se svou žánrovou pestrostí a progresivitou v oblasti nekomerční a alternativní hudby (world music, různé odnože rocku, experimentální elektronika). Festival se vymyká i v tom, že kapely se neopakují, nemohou hrát vícekrát. Výjimkou jsou jubilejní ročníky. Stejně jako při desátém zahrají skupiny Vypsaná fiXa a Solomon Bob (ten provázel Eurion od samého začátku).
Více zde. 
 
Hip Hop Kemp 2012
16. - 18. 8.
Hradec Králové
Line-up začíná jmény jako Mos Def, Dilated Peoples, Danny Brown, Dope D.O.D. ,Madlib & Freddie Gibbs, Foreing Beggars, Majk Spirit, Macklemore, PSH, Gramo Rokkaz a zdaleka nekončí. Pro letošek můžeme slíbit, že ve Festivalparku zažijete ještě víc adrenalinu, než jsou návštěvníci festivalů běžně zvyklí. Rajčatová bitva se bude opakovat, pokocháte se i pohledem na holky v čokoládě, zaskáčete si Bag Jump, rozstřílíte se na paintballu, dáte závody na motokárách nebo vyzkoušíte novinky v riders zóně. Krom toho budete mít i letos možnost zažít i taneční adrenalin na Game Over BBoys Battle, která bude nadupaná talentama. Hip Hop Kemp 2012, to znamená desítky a desítky interpretů, promakanej doprovodnej program, atmosféra léta a zábavy.
Více zde. 
 
 
Queer Noises - Prague Pride Edition
17. 8. 20:00
Chapeau Rouge
Praha
V Live Underground se chystá hlavní část s kapelama a DJ's od elektra, přes punkchanson až k postwave, disku a jiným queer zvukům ♥
Více zde. 

Belén López
17. a 18. 8.
Hybernia, Praha, Boskovice
Hlavním lákadlem a zároveň velkolepou tečkou programu letošního devátého pokračování festivalu španělské kultury Ibérica se stane fenomenální tanečnice a nastupující flamenková superhvězda Belén López. V rámci tradičního festivalu, jenž kromě Prahy nabízí to nejlepší ze současné kultury Iberského poloostrova rovněž v Brně, Boskovicích a Letovicích, oslní tato diva svým šarmem a nespoutanými tanečními kreacemi 17. srpna v pražském Divadle Hybernia. Belén López se představí za doprovodu vlastní kapely v programu „Tiempos“. V prodeji jsou poslední volné vstupenky za cenu od 490 Kč prostřednictvím sítě Ticketportal nebo na pokladně Divadla Hybernia. O den později 18. srpna pak vystoupí na nádvoří boskovického zámku a svým živým projevem udělá pomyslnou tečku za celým festivalem.
Více zde. 

Bastard Pop
17. 8. 21:00
Restaurace Podolka
Praha
Jana Kománková & Ondřej Formánek aka Bastard DJs na palubě restaurace Podolka. DJ sety z mashupů. VSTUP ZDARMA!!
Více zde. 

Bounce! Bounce!
17. 8. Sušice
18. 8. Praha
Bounce! Bounce! Bude! Mít! Nabitý! Víkend!
V pátek navštíví sušický Tradiční kloub, v sobotu budou mít obvyklý mejdan v pražském Chapeau Rouge.
Více zde. 
 
Proud Pioneer (Prague Pride Special)
19. 8. 15.00 - 24.00
Praha
Letní verze oblíbené diskotéky 19. srpna na Náplavce Bajkazyl Bar, vedle Palackého mostu). Pionýrský příspěvek k Prague Pride 2012 . Koná se jen za příznivého počasí. VSTUP VOLNÝ.
Více zde. 

Letní Letná 2012
19. 8. - 2. 9.
Letenské sady
Praha
Mezinárodní festival Letní Letná oživí od 19. srpna do 2. září pražské Letenské sady již podeváté atmosférou nového cirkusu a divadla. Vyroste zde pestré a veselé festivalové městečko s cirkusovými šapitó, kde si to své najdou jak milovníci skvělých a okouzlujících mezinárodních představení, tak i třeba rodiny s dětmi, které hledají program přes den.
Více zde. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.