Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Podívejte se na naše víkendové tipy.
 
Fringe Bar
8. 6. 23:30
Malostranská beseda
Praha
V rámci Fringe festivalu je tu pro vás Fringe Bar. Páteční noc má téma No Sleep 'Til Brooklyn: A Nuclear State of Mind, těšte se na DJ Stevie Weenie.
Více zde

Colorful House
8.6. 22:00
Chapeau Rouge
Praha
Těšte se na porci pestrobarevné hudby, ať už zcela nové, nebo té, kterou už jste někdy a někde slyšeli. Omluvenku má resident Madman, a tak se jeho postu pro tento večer chopí sehraná dvojka Roman Rosi a Kaik z party Blue Sound. Dan Cooley vás jako resident provede i s výše jmenovanými hosty 95. vydáním večírku Colorful House. Vstup zdarma.
Více zde

Puma Social Club Store
8.6. 14:00
nám.Franze Kafky 24
Praha
Opening party -Bude se grilovat, na náměstí se vytáhnou fotbálky, ping-pong a karaoke. Hrát budou Acustic Terrorist a Wwera, Kid Dynamite a DJ Loopin. A budou se rozdávat poukázky, tak doražte.
Více zde

Sugar Fashion Show
8.6. 18:30
Leporelo+
Brno
Již počtvrté se může brněnské publikum přímo v centru Brna setkat s přehlídkami současné generace oděvních designérů. Stejně jako vždy i tentokrát jsou v programu zastoupeni již hotoví návrháři, ale i nejvýraznější studenti módní tvorby a designu oděvu. Díky podpoře obecenstva tyto večery nabývají rozměrů, a proto se tentokrát setkáme s doposud nejvyšším množstvím přehlídek, kterých je naplánováno celkem 7.
Více zde
 
Výstava Stylers
8.6. 18:00
Fratelli Caffé a Fratelli Café Fashion
Průchodní 2, Brno
Fratelli Fashion Caffé propojuje svět umění s moderním designem a módou. Další vernisáž v pátek 8. června proto představí fotografický projekt Elišky Kyselkové Find your style - pánskou kolekci účesů brněnského kadeřnického salonu TONI&GUY. Doplní ji hned dvě módní přehlídky. Program začíná v 19:00 vernisáží a pokračuje pánskou módní přehlídkou ve stylu střihů TONI&GUY. Ve 20:30 proběhne druhá z přehlídek, na níž budou prezentovány šperky značky ALO Diamonds a modely mladých návrhářů. Představí se Tereza Otáhalíková, Mongol a Denisa Dovalová.
Více zde

Shadowbox: Fred V a Grafix
8.6. 23:00
Roxy
Praha
Červnový Shadowbox v pražském klubu Roxy přivítá nejčerstvější přírůstek „Hospitalovské rodiny“ - britskou dvojku Fred V & Grafix. Akce proběhne 8. června a do 23 hodin nabídne opět snížené vstupné. Fred V & Grafix se vrací do České republiky po jejich úspěšném vystoupení na zimním Let It Rollu.
Více zde
 
Pop-up Kateřiny Geislerové
8. - 17. 6.
butik Mona prêt-à-porter
Týnská 15, Praha 1
Týdenní Pop-up Shop odstartuje podvečerní vernisáží v pátek 8. června od 19 do 22 hodin, kde bude kromě nádherných šatů čekat rovněž welcome drink, občerstvení na francouzský způsob a návrhářka Kateřina Geislerová osobně. Tu bude možné v butiku potkat i následující víkend 9. a 10. června, kdy bude k dispozici, aby mohla zkoušené modely upravit přímo na zákaznicích dle jejich požadavků a tělesných tvarů.
Více zde. 
 
 
Lakeside X
8.6. 19:00
Rock Café
Praha
Pražstí elektronici oznámili na konci roku 2011 po sérii koncertů na podporu svého třetího alba „City Of Red Lights“ časově neurčenou pauzu. Nyní se ale připomínají s jedinečným dárkem pro své příznivce, a to akcí s všeříkajícím názvem „ONE“ – jediným koncertem v tomto roce, který se bude konat 8. června 2012 v pražském Rock Café. Koncertu bude předcházet vydání download singlu s remixem jedné skladby z posledního alba.
Více zde

Dub FX a Flower Fairy
9. 6. 21:00
SaSaZu
Praha
Benjamin Stanford začal původně jako zpěvák Australské kapely Twitch, po jejímž rozpadnutí se přestěhoval do Evropy a začal novou kapitolu svého života pod pseudonymem DUB FX. Stvořil novou dimenzi pouličního umění, kdy k produkci své hudby používá téměř výhradně svá ústa a hlasivky. Jeho vystoupení, kdy za použití pedálů a mikrofonu pomocí nahraných smyček v reálném čase dokonale kombinuje prvky hip hopu, reggae, drumandbassu, dubstepu a jiných populárních stylů. Sláva tohoto nezávislého hudebníka, díky internetu a sociálním sítím narostla do obřích rozměrů a v současné době s projektem DUB FX objíždí světové kluby a festivaly. V SaSaZu jeho vystoupení doplní Flower Fairy.
Více zde

CCTV Allstars
9.6. 22:00
JazzDock
Praha
Full rhythm je konceptuálním názvem pro směs Ska, Folk, Rock, Punk, Funk, Reggae, Latino, Jazz atd. Globální fůze národností v CCTV Allstars je jedna z podstat této kapely. Vše se točí kolem anglického zpěváka a kytaristy Eddy Allena, který založil toto seskupení "troublemakers" s úmyslem zaplnit mezery v hudební kultuře a společnosti jako celku. Jeho bezprostřední osobnost přilákala do kapely špičkové muzikanty, kteří dali jeho písním nový rozměr. Nezávislé debutové CD „Just a Word“ bylo vydáno 2009 a nedávno kapela pokřtila také nové album „Control“, které sklidilo velký úspěch (voc,g,trb,b,dr). Po skončení koncertu videojazzotéka, tanec…
Více zde
 
Pražská Muzejní noc
9. 6. 19:00
Praha
Již po deváté otevřou pražská muzea a galerie své dveře návštěvníkům v netradičním čase – v nočních hodinách. Unikátní akce, kterou každoročně navštíví desítky tisíc návštěvníků (V loňském roce bylo zaznamenáno téměř 182 tisíc návštěvnických vstupů.), přináší ojedinělou možnost prozkoumat kulturní bohatství naší metropole v trochu jiné atmosféře.
Více zde

Knihex - knižní jarmark
10.6. 10:00
Náplavka
Praha 2
Knižní jarmark Knihex představí menší nezávislá nakladatelství a jejich produkci pod širým nebem na pražské náplavce. Samotný prodejní trh budou doprovázet dílny (animační, knihvazačská, sítotisk), autorská čtení a prezentace nových titulů. Během dne se uskuteční hudební vystoupení.
Více zde

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.