Share |

Kalendář podpoří nadaci Rakovina věc veřejná

STAR Group vydává benefiční kalendář 2015 pro
Nadaci Rakovina věc veřejná

17.12.2014
Nástěnný kalendář pro rok 2015 vychází s původními fotografiemi jednatele spol. STAR Group, pana Jankovicse. V kalendáři najdete výběr fotografií krajin, zvířat, rostlin i makro snímků ze všech ročních období, z Čech i dalších zemí. Kalendář vydává generální partner nadace společnost STAR Group a výtěžek z prodeje bude věnován na konto nadace Rakovina věc veřejná.
Jde o praktický nástěnný kalendář formátu 42 x 53 cm obsahující i místo pro poznámky a státní svátky všech evropských a řady dalších zemí světa.
 
Vydavatelé kalendáře nám napsali:
Objednejte si svůj kalendář a podpořte výzkum léčby rakoviny v rámci olomouckého týmu při Ústavu molekulární a translační medicíny.
Objednávky zasílejte na e-mail grmolenska@vecverejna.cz, s vaší  adresou, kam si přejete poslat kalendář. Kalendář si můžete zakoupit za libovolný příspěvek, začínající na částce 350,- Kč.
Předem děkujeme všem, kteří nás touto formou podpoří.
Zájemci o darovací smlouvu a možnost odečtu daru ze základu daně z příjmů,  prosím uveďte žádost o vystavení také do tohoto mailu, nebo kontaktujte na telefonu 777341150 ředitelku nadace paní Renatu Grmolenskou.

 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.