Share |

JW Anderson x Converse = souznění v říši sneakers

Značka Converse odhalila novou spolupráci s JW Andersonem na Pitti Uomo.

„Už od prvního páru, který jsem si pořídil, jsem Converse vnímal jako revoluční značku v oblasti stylu a kultury. Kontrasty i podobnosti mezi světem Converse a světem JW Andersona vytváří kreativní pnutí a zároveň prostor, ve kterém je pro mě jako designéra sen tvořit.“ říká Jonathan Anderson, zakladatel londýnské značky JW Anderson.

Anderson odhalil spolupráci s Converse v rámci představení unisexové kolekce na Pitti Uomo show vitalské Florencii. Kolaborace Converse sjednou znejvýznamnějších britských značek současnosti je oslavou progresivního designu, který se zrodil ze setkání streetové stylu a dostupné luxusní módy.
Tenisky Converse x JW Anderson jsou odvážnou kombinací kontrastů ikonické Converse siluety a provokujících detailů JW Andersona. Společně tyto značky přinášejí souznění maskulinity a ženskosti a vytvářejí jedinečné napětí mezi stylem a kulturou.

O Converse

Společnost Converse Inc. se sídlem v Bostonu, Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike Inc. Byla založena již v roce 1908 a za tu dobu si vybudovala reputaci americké původní sportovní značky - “America’s Original Sports Company”TM, která je synonymem světoznámých modelů tenisek jako např. Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® či One Star®.
Dnes Converse nabízí originální portfolio pánské, dámské i dětské obuvi, ale soustředí se i na prodej doplňků a oděvů. Produkty Converse mají zastoupení ve více než 160 zemích světa.
Více informací o Converse na www.conversecz.com a sledujte @converse.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.