Share |

Jste v Ústí nad Labem? Stavte se na Fakultě umění a designu Univerzity J. E. Purkyně

foto: pořadatel akce

Zimní sklizeň. Plody kreativity a umění / výkvět designu

Tak se jmenuje výstava klauzurních prací zimního semestru 2013/2014 na Fakultě umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

Závěr února přináší sezónní přehlídku klauzurních prací studentů Fakulty umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

Budova v areálu Kampusu univerzity otevře útočiště svých studentů veřejnosti. Nebojte se od čtvrtka do soboty 20. – 22. února 2014 překročit její práh. Čeká vás bohatá úroda!
 
Šestnáct rozmanitých ateliérů nabízí to nejčerstvější z mladé umělecké scény a designu. Objevte v zahradách ateliéru Vizuální design projekty propagace filmů Olgy Sommerové a Václava Marhoula.
 
V ateliéru Grafický design I si zasadili návrhy klasické poštovní známky i Literárních novin. Ateliér Fotografie vystavuje portréty na téma Duše na pomezí času a prostoru či Definici niterného pocitu.
 
Ateliér Design keramiky pak přichází se sérií záchodů – jsme bio. Plodné období mají za sebou i ostatní ateliéry Kateder fotografie, elektronického obrazu, vizuální komunikace, užitého umění i designu. Pocit odpoledne stráveného v sadu navodí fair - trade káva bistra FastFUD a knihy a katalogy z edice fakulty. Žádné podřadné zboží!
 
Na sobotní odpoledne od 13 a 15 hodin nabízí studentky kurátorských studií procházku celou Zimní Sklizní s komentářem k nejzajímavějším pracím.
 
Tomu nejšťavnatějšímu bude patřit Galerie Rampa ve 4. patře fakulty – výstava vybraných klauzurních prací Zimní Sklizně začíná ve středu 26. února a potrvá do 14. Března.
 
- - -
čt 20. 2. – pá 21. 2. 13-19 hodin; so 22. 2. 10-16 hodin / veřejné komentované prohlídky ve 13 a 15 hodin
26. 2. V 17 hodin vernisáž výstavy vybraných klauzurních prací v Galerii Rampa (do 14. 3.)
Fakulta umění a designu UJEP, Pasteurova 9, Ústí nad Labem
MHD č. 7, 11, 15, 52, 58, 59 - zast. Kampus
fud.ujep.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.