Share |

Jógová akce v UPM pomůže seniorům

Cvičit jógu s těmi nejlepšími lektory a zároveň pomáhat? Dobročinná jednodenní akce Jóga pro dobrou věc 10. 3. 2018 v nově rekonstruovaném Uměleckoprůmyslovém museu.
 
Co spojuje jedny z nejlepších lektorů jógy a projekt Seniorem s radostí? Chuť pomáhat. To můžete i vy! A zároveň udělat i něco pro sebe. Navíc jde o jedinečnou příležitost podívat se a zacvičit si v nádherných prostorách nedávno otevřeného zrekonstruovaného prostoru Uměleckoprůmyslového musea v Praze.

V pořadí již druhá dobročinná akce Joga pro dobrou věc, jejíž výtěžek poputuje na konto projektu Seniorem s radostí, se bude konat 10.3.2018 od 9:00 do 20:00 v prostorách pražského  Uměleckoprůmyslového musea.
Finance, které se vyberou v rámci akce (vstupné, příspěvky a zisk z dražby), pomohou rozšířit a tudíž zpřístupnit cvičení seniorům zdarma do více míst v České republice. 
 
Datum konání:               10. března 2018, 9:00 – 19:00 
Místo konání:                 Uměleckoprůmyslové museum v Praze, 17. listopadu 2, 110 00 Staré Město

Lektoři:                           Zuzana Klingrová, Kateřina Mrugalová, Klára Pokorná, Veronika Carmanová, Carina Lojek (Rakousko, Indonézie), Jana Najbrtová a další - svých honorářů  vzdají ve prospěch projektu Seniorem s radostí

Fyzioterapeutka:            Lucia Feková
 
Přijďte si užít skvělé cvičení plnými doušky, zklidněte ducha, protáhněte tělo a pomáhejte! Vstupné ve výši 200,- Kč (ale klidně můžete dát i více) půjde na projekt Seniorem s radostí.  

 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.