Share |

Jízda na kole, jak ji neznáte

Sponsored post.
Zažijte jízdu na kole tak jako nikdy předtím díky spolupráci Českého olympijského týmu a Samsung Gear360.
Oč jde a proč obrázek vypadá tak nezvykle?
Samsung Gear 360 je kamera nové generace. Sférická - prostorová, zvládne 360°, takže s ní můžete sport natáčet tak, jak jste nebyli zvyklí. Samozřejmě nejen sport, ale třeba i piknik s rodinou nebo řemeslný kurz, na který se chystáte koncem léta.
Stojí pod deset tisíc korun. Záběry z Gear 360 si můžete oživit díky Gear VR a Galaxy smartphonu. Takže - natočíte si akci pomocí panoramatické kamery, ale nemusíte řešit, kde je pořítač nebo televize, protože si je prohlédnete ve svém smartphonu. Kamera má dvě duální čočkay, z nichž každá zaznamenává horizontálně a vertikálně pohled ze 180 stupňů, takže dostanete přesně spojené 360° zorné pole. Beze švů. Kameru lze samozřejmě používat v režimu jedné čočky.
Video můžete zaznamenat v kvalitě 3840 × 1920 a nebo můžete pořízovat fotky s ohromujícím rozlišením 30 megapixelů. 
A jaký mobil se s ní skamarádí? Ideálně ten nejchytřejší. Samsung Galaxy S7 slibuje vlastnosti, které "jste u chytrých telefonů ještě neviděli, ale brzy bez nich nebudete moci žít" a i podle nezávislých testů je to špičkový přístroj. Od nadupaných funkcí přes dobrou baterii pro účelně oblé sklo displeje, 4 GB RAM po povedený displej 2560 × 1440 je to nadupaný a elegantní stroj. 
 
 

Sponsored by Samsung.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.