Share |

Jiný svět v Praze - Výletní kino Smíchov zve na dobré filmy

foto: pořadatel akce

Chcete si naplno užít poslední letní večery? Zažít fajnový relax? Bavit se jinak? Vyberte si film a přijďte se na něj podívat pod širé nebe na břehu Vltavy. S lahodným drinkem a superpohodlným sezením zažijete ve Výletním kině Smíchov skutečnou pohodu. Ty nejzajímavější filmové kousky vybírá Aerofilms,osvěžující drinky za speciální ceny míchá Jameson bar.
 
Už jste pili skutečně dobrou whiskey u nablýzkaného pojízdného baru v retro stylu? Značka Jameson, velký milovník filmu, je všude tam, kde jsou k vidění opravdu dobré kousky. Účastní se mezinárodních filmových festivalů a produkuje také vlastní projekty, jako například Jameson Cult Film. Se svými letními drinky tudíž nemůže chybět ani ve Výletním kině Smíchov.
 
Dramaturgie Aerofilms pečlivě vybrala z domácí i světové produkce to nejlepší, co byste v létě měli vidět. Každý den vás čeká jedna filmová specialitka. Na programu je například Mechanický pomeranč, Vesmírná Odysea, Lucy, Chlapectví nebo letošní novinka Woodyho Allena: Kouzlo měsíčního svitu. Je opravdu z čeho vybírat. Teď už jen pohodlí a skvělý drink. Ani jedno není problém: výletní kino nabízí divákům možnost pronajmout si velký pohodlný sedací pytel Fatboy, nezapomeňte si jej proto před návštěvou kina zarezervovat. Koktejl dle vaší nálady vám rádi namíchají barmani v Jameson baru. V nabídce nejoblíbenějších letních drinků jsou žádané coolery – Jameson Ginger, Mint, Apple nebo Cranberry. Kombinace skvělé Jameson Whiskey a zázvorové, mátové, jablečné nebo brusinkové limonády jsou jednoduše perfektním osvěžením po pracovním dni a filmové bonbónky pod širým nebem si s ním báječně vychutnáte.
 
Pojďte do kina s Jamesonem! Pohodlí na sedacím pytli, báječný Jameson drink a film, na který jste se těšili. Lepší už to být ani nemůže. Nepropásněte příležitost cítit se v kině jako v ráji! Bavte se stylově a vkusně – s Jamesonem a dobrým filmem!
 
Výletní kino Smíchov najdete na Hořejším nábřeží 2, Praha 5. Využít můžete například tramvaje č. 3, 7, 17 a 52. Ze zastávky Výtoň poté snadno přejdete přes železniční most. Těšíme se na Vás! Hraje se každý den kromě úterý.
 
Sledujte www.jameson.cz a www.vyletnikino.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.