Share |

Jemné šperky jako zrnka kávy

ZNAČKA KAA-WA ŠPERKAŘKY ANNY STEINEROVÉ SE LETOS PŘEDSTAVÍ NA DESIGNBLOKU

 
Polynéský opojný nápoj. Příjemný start dne. Pohodový rozhovor s přáteli. Pracovní schůzka. Rande. Potřeba povzbudit. Chuť. Tato hesla mají společného jmenovatele a je jím KÁVA. Právě tou se ve své tvorbě nechala inspirovat také šperkařka a designérka Anna Steinerová ve své značce Kaa-wa. Jemné propracované šperky vycházejí právě ze zrnka kávy, ale také z ostatních částí kávovníku – listů a květů Propracovanost, preciznost, originalita a design – i tak lze charakterizovat šperky značky Kaa-wa. Nejsou to jen šperky, je to celý příběh, který stojí za každým jednotlivým kouskem. Nahlédnout pod pokličku kávové alchymie Kaa-wa mohou letos také všichni návštěvníci Designbloku, který letos proběhne ve dnech 26. – 30. 10. 2017. Více informací na www.kaawa.cz
 
Náušnice, řetízky, prstýnky, brože, ale také manžetové knoflíky, to vše s motivem souvisejícím s kávou. Právě tento jednoduchý a přesto silný motiv – kávové zrno je ústředním prvkem celé značky. „Kávová zrna mě vždy fascinovala, svou jednoduchostí, originalitou a také tím, že každé je trochu jiné, unikátní. Začala jsem tento plod více zkoumat a doslova jsem se do něj zamilovala, stejně jako do nápoje z něj. Vyrábím zrna v nejrůznějších provedeních, z mnoha materiálů, není problém vyrobit i něco přímo na míru zákazníkovi“, vysvětluje autorka šperků Anna Steinerová a dodává: „S kávou je spojeno spoustu příjemných událostí, již dávno to není jen kofeinový nápoj, ale fenomén. Je mi vekou ctí spolupracovat také s řadou baristů a dalších odborníků na kávu.“
Šperky značky Kaa-wa budou letos k vidění na Designbloku (Open studio, Průmyslový palác, Výstaviště 67), který se uskuteční ve dnech 26. – 30. 10. 2017.
Značka Kaa-wa také pomáhá. Protože je konzumace kávy neodmyslitelně spjata s komunikací, šíří Kaa-wa povědomí o lidech postižených afázií a spolupracuje také s klubem Afasie, který pomáhá právě lidem s narušenými komunikačními schopnostmi (afázií).
Jednotlivé šperky si lze objednat a zakoupit na linku  http://www.kaawa.cz/kolekce.
 
Anna Steinerová je autorka šperků značky Kaa-wa. Její šperky představují kávu jako fenomén, který nás provází celým životem. Vývoj kávy precizně zpracovává do svých šperků, pomocí kterých nám rovněž představuje všechny fáze kávy – od klíčícího semínka, po růst rostliny, květy, listy až po samý zdroj kávového požitku – zrno. Jedinečný koncept, kterým značka Kaa-wa bezesporu je, vás vtáhne do tajuplného příběhu kávového zrnka.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.