Share |

Jedinečný průvodce vánočními dárky pro cestovatele

Hledáte inspiraci při shánění perfektních vánočních dárků pro své blízké? Pokud máte v rodině nebo mezi přáteli cestovatelské nadšence, už dál hledat nemusíte. EF Education First, světová jednička v mezinárodním vzdělávání, vám přináší tipy!

  1. Sluchátka s funkcí potlačení šumu – Cesta letadlem či jiným prostředkem tak bude vždy pohodlná a klidná. Už se nemusíte obávat hlučných spolucestujících, protože s tímto dárkem věnujete svému blízkému možnost v klidu zavřít oči a poslechnout si oblíbenou hudbu či podcasting. 
  2. Přenosná power banka – Jistě chcete, aby měl Váš rodinný příslušník nebo kamarád možnost použít GPS navigaci, aby se neztratil nebo aby byl v obraze díky aktualizacím a novinkám. Podpořte ho tím, že mu zajistíte vždy plně nabitou baterku. 
  3. Nástěnná mapa nebo glóbus z korku – Pomozte svým blízkým sledovat, jaká města a země navštívili a do jaké vysněné destinace by se chtěli podívat. Tato místa si v mapě nebo na glóbusu označí špendlíky. 
  4. Zavazadlová visačka – Vyberte si výraznou barvu, aby Váš odbavený kufr vynikl mezi ostatními nudnými šedými zavazadly. 
  5. 747 věcí, které můžete dělat v letadle –  Kniha s názvem „747 Things to do on a Plane“ je plná nápadů, jak si zpříjemnit let – s hádankami, skládačkami, aerobikem – stačí si vybrat. 
  6. Zmačkaná mapa města – Tato praktická a odolná mapa města pomůže cestovatelům najít cestu stylově a s minimálním úsilím. Zaručený úspěch, pokud víte, kam se Váš kamarád chystá.
  7. Balicí kostky – Chytré a stylové obdélníkové balicí tašky zmenší prostor pro oblečení o jednu třetinu, čímž vytvoří prostor pro další outfity. 
  8. Elektronická čtečka – Cestování není jen o poznávání a odpočinku, ale také je plné čekání, dlouhých letů či jízd vlakem. S dobrým čtivem uteče čas rychleji. 
  9. Plastová nádoba na tekutiny – Má Vaše kamarádka nebo sestra problémy, když dojde na bezpečnostní kontrolu na letišti a musí dát dohromady voňavku, lesk na rty, řasenku a krém? Ulehčete jí cestování s šikovnou prémiovou plastovou taškou na více použití, kterou si v klidu připraví doma.
  10. Studium v zahraničí – odjet a studovat v zahraničí představuje nejefektivnější a nejpřirozenější formu studia cizího jazyka. Od mladých po dospělé, od studentů po seniory, studium v zahraničí je určeno pro všechny. Přejte si od ježíška zážitek, získejte zahraniční zkušenost a vycestujte.

 
EF Education First se specializuje na studium v zahraničí, kulturní výměnné pobyty, jazykové kurzy a pobyty,  a akademické programy. Společnost provozuje přes 500 škol a kanceláří ve více než 50 zemích světa. Chcete odjet? Více informací zdarma ZDE
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.