Share |

Je tu soutěž s Havanou

Havana set

To, že Havana Mojito patří k létu, věděl už Ernest Hemingway, když pro svět objevil svůj oblíbený koktejl z kubánského rumu.

Tým Havana Club vyráží v létě na vybrané hudební festivaly a akce. Nečekejte ale standardní promotéry a hostesky. Tým je vybraný z fanoušků rumu Havana Club, z lidí, kteří mají každý svůj vlastní talent, takový český tým X-menů. Jeho součástí bude třeba i Jan Webber - mistr světa v Hacky sacku.

Celé léto budou fanoušci také moci soutěžit o láhve tříleté Havany (Havana Club Aňejo 3 Aňos), stylové kelímky na Havana Mojito a vstupenky na námi podporované festivaly. První z podporovaných akcí bude pražský Wake Jam, který proběhne v neděli 17. června ve Žlutých lázních v Praze. Pokud chcete vyhrát na tuhle akci vstupenky (a k nim láhev pravého kubánského rumu Havana Club a 6 kelímků na Havana Mojito), stačí odpovědět na otázku Ve kterém státě se Havana Club vyrábí? Odpovědi posílejte na protisedi@protisedi.cz, do předmětu pište SOUTĚŽ HAVANA, vyhrávají autoři prvních tří správných odpovědí. Výherci budou kontaktováni emailem.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující: Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 

Více informací na www.havana-club.com/cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.