Share |

JARNÍ MIX HITŮ I NOVINEK LEVI’S®

Dnes otevírá nový obchod!

Značka Levi’s® si od roku 1873, generaci za generací, drží přízeň fanoušků. Jen ona může čerpat z bohaté historie a zkušeností a nabízet moderní střihy s dokonale autentickým retro vzhledem. Kolekce pro letošní jaro je navržena a prohnána přes filtr hudby. Koncerty a festivaly svádějí lidi dohromady a umožňují jim být součástí něčeho většího, ale zároveň si uchovat individuální styl. 
   
Jarní mix zahrnuje milované staré hity, jako kolekci Orange Tab inspirovanou 70. léty, ale i zbrusu nové pecky, jako džíny 501® Skinny, remasterovaný hit. 
 
Mezi dámskými kalhotami vedou džíny řady 700 v retro stylu – vzpomeňte si na sepraný denim devadesátek a odstíny let sedmdesátých. Tyto oldschoolové kousky jsou z pevnějšího denimu, ale v kolekci najdete i moderní strečové materiály. Holky si oblíbí mikinu s kultovním logem BATWING nebo dokonalá trička v různých barvách – ideální doplněk ke Skinny džínů. Tato sezóna je také o krásných bílých topech s jemnými detaily jako výšivka nebo krajka. 
 
Bez ohledu na to, jak mužnou postavu máte, v kolekci určitě najdete džínový střih, který bude vyhovovat vašemu stylu a typu těla. Vyzkoušejte nové střihy 502™ Regular Taper, 512™ Slim Taper a 541™ Athletic Fit. A k nim se hodí trička s charakteristickými kapsami, originální mikiny nebo westernové košile. V chladnějších jarních dnech se bude hodit i nestárnoucí džíska nebo stylový kožený křivák.
 
Tak zmáčkněte play a stavte se třeba v novém pražském Levi’s® Storu na Václavském náměstí 10. 
 
levi.com                         facebook.com/levis
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.