Share |

JARNÍ MIX CVIČENÍ A STYLU S NOVOU KOLEKCÍ NIKE

Nemusíte mít zrovna novoroční předsevzetí nebo vidinu skvělého těla do plavek, abyste jaro využili ke sportu. Stejně jako vybíráte tu správnou a vyváženou kombinaci cviků pro svůj trénink, namíchejte si z nové jarní kolekce NIKEWOMEN SPRING 2016 ten správný outfit, ve kterém bude radost vtrhnout do tělocvičny nebo na dráhu. Jaký mix bundy, legín a bot se přesně hodí k vašemu stylu i tréninku?
 
Začněte odshora: bunda
Klasická lehká bunda Nike Windrunner Women's Jacket je na světě už od roku 1978, ale přichází v novém, modernějším provedení. Voděodolný materiál a nastavitelná kapuce vás udrží v teple a suchu, i když se počasí bouří. Kapsa se zipem je ideální na klíče a drobné a snížený zadní lem zaručuje větší pohodlí.
Rozmarné jarní počasí si na vás nepřijde s Nike Packable Breaker Half-Zip Women's Jacket. Když vybíháte ven do větru, bez problémů vás před ním ochrání. A když foukat přestane a zpoza mraku vysvitne slunce, během okamžiku se dá tato bunda složit do přední kapsy a proměnit v ledvinku, která nepřekáží.
Milujete extrémní podmínky? Nike Hyper Shield Light Women's Running Jacket je má v oblibě také. Materiál Storm-FIT 5 naprosto blokuje déšť i vítr, a to opravdu spolehlivě – i díky podlepeným švům. Funkční klasika je na výběr ve třech barvách, které ladí ke všemu – červené, černé a tmavě modré.
Nike Motion Cover-Up Women's Training Jacket je třešnička na závěr každého sportovního outfitu. Minimalistický moderní design nepostrádá nic z funkčnosti tréninkového oblečení Nike. Voděodolný materiál se zvýšeným límcem a sníženým spodním lemem se postará o to, abyste se mohla soustředit jen na svůj výkon.
Fleecová mikina nemusí být nutně mohutná. Nike Tech Fleece Full-Zip Women's Hoodie je lehoučká a na těle díky promyšleně umístěným švům vypadá elegantně. Díky otvorům na palce navíc rukávy drží na svém místě.
 
Nohy až do nebe: legíny
Žádné jiné legíny vás nebudou motivovat tak jako Nike Leg-A-See Just Do It Women's Leggings s nápisem JUST DO IT na boku nohy. Nezklamte je, oblékněte je a vyrazte trénovat. 
Nike Palm Epic Lux Women's Running Tights podpoří váš krok díky pevnému, efektivnímu střihu. Žádné přetočené švy, kvůli kterým musíte na cestě neustále zastavovat a rovnat si legíny. Díky reflexním prvkům můžete běhat bezpečně i za šera. 
Pro ženy, které si cení především svého pohodlí, jsou tady Nike Birdseye Jogger Women's Sweatpants ze stoprocentní bavlny. Jsou inspirovány pánskými tepláky, ale vylepšené tak, aby seděly ženám přímo na tělo. 
Až poběžíte parkem ve svých Nike Leg-A-See Printed Women's Leggings, nikdo vás nepřehlédne. Výrazný a jedinečný vzor ve čtyřech různých barevných kombinacích dodá vašemu tréninku švih a styl. Stejně jako strečový materiál, který se přizpůsobí každému vašemu pohybu.
 
Obujte se do toho: tenisky
Z tenisek Nike Air Huarache Women's Shoe se stala ikonická záležitost pouliční módy, ale nezapomínejte, že jsou to především ideální tréninkové boty. Proto mají odpružení Air-Sole a prodyšnou vrchní textilii. Nebudeme ovšem popírat, že dobře vypadají i k džínům.
Pokud kombinujete sprinty i dálkové běhy, bude se vám hodit bota Nike LunarTempo 2 Women's Running Shoe. Jako bonus si můžete vybrat vlastní barevnou kombinaci a personalizovat si tak nejen svůj běžecký režim, ale i své tenisky.
Nike Roshe Cortez Women's Shoe v sobě nese tradici tenisek Nike Cortez s moderním přístupem ke sportu. Semišový povrch skvěle vypadá a odpružení převzaté z Nike Roshe zaručuje hladký běh.
O polovinu lehčí než její prapředek, ale minimálně stejně tak stylová je Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Women's Shoe. Nastavitelné pásky kolem kotníků umožňují přesně si přizpůsobit, jak vám bota sedí. 
Na trénink do tělocvičny i ven jsou ideální Nike Lunar Sculpt Women's Training Shoe. Pěna Lunarfoam se postará, aby vás nohy i po dlouhém a náročném tréninku bolely co nejméně. Vršek boty vaši nohu měkce, ale pevně obejme a dodá jí podporu při jakémkoli pohybu.
 
Nezbytné maličkosti na závěr
Sportovní podprsenka je pro pohodlí během tréninku naprostou nutností. Nike Pro Fierce Palm Print Women's Sports Bra má tvarované košíčky a střih, který udrží všechno na místě, aniž by vás omezoval v pohybu.
Není nic otravnějšího, než když během tréninku padají vlasy do obličeje. Soustřeďte se jen na sebe a nenechte se svými vlasy rozptylovat. Pomůže vám s tím čelenka Nike Pro Swoosh 2.0 Headband, která díky silikonovým páskům drží na místě a ani se nehne.
Celou kolekci si můžete prohlédnout na http://news.nike.com/news/nikewomen-spring-2016
/DALŠÍ KRÁSNÉ FOTKY NAJDETE V NAŠEM ALBU NA FB/
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.