Share |

Jarboe přijede 5. října do Chapeau Rouge

foto: pořadatel

Jarboe, nepřehlédnutelná postava hudební scény a bývalá členka formace Swans, vystoupí 5. října v pražském klubu Chapeau Rouge.

„Post-Swans Jarboe“ éra začíná albem "Thirteen Masks". Za tímto albem stála myšlenka obměny masek. Základní myšlenka byla udělat eklektické, excentrické album, které bude šokovat. Na albu můžete najít goticko/techno/industriální pasáže, stejně tak jako jazzově ovlivněné songy jako "Wooden Idols" nebo "Shotgun Road (Redemption)".

Další CD "Beautiful People Ltd." bylo spoluprácí s Larry Sevenem a stylově bylo naprosto odlišné od svého předchůdce. Nabízí mnohem přístupnější kompozice, celé bylo také nahráno čistě analogovým způsobem. Následné "Anehdoniac" je opět zcela odlišné. Toto slovo je psychologický termín pro neschopnost dosáhnout potěšení a radosti. Celé album bylo pojato jako tribut ke čtrnácti rokům, jež JARBOE strávila se svou domovskou formací SWANS. Hned poté se Jarboe podílí na výběrovce The Swans s názvem "A Mystery of Faith", která přináší dříve nezveřejněné a raritní skladby z dílny Swans. Z mnoha dalších projektů, na kterých se podílela, jmenujme například spolupráci na posledních albech NEUROSIS, GUAPO, SIG, COBALT, JESU, J2 (with Justin K. Broadrick) nebo Dark Consort. Na pražském koncertě nebudou jistě chybět ani ukázky z aktuálního alba „Indemnity“.

Vstupenky na pražský koncert JARBOE budou k dostání pouze na místě za cenu 350,- Kč.
Více informací naleznete na webu www.obscure.cz.

The Living JARBOE (USA)
5. října 2012, Praha – Chapeau Rouge

www.myspace.com/jarboeliving

www.chapeaurouge.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.