Share |

Jameson Done in 60 Seconds: Zpracujte svůj oblíbený film do 60 vteřin a vyhrajte filmovou soutěž

repro k akci

Jediná minuta vás může dostat na filmový festival v Karlových Varech a toho nejlepšího na Jameson Empire Awards do Londýna!

V letošním roce proběhne v rámci Jameson Empire Awards již druhý český ročník soutěže pro všechny fanoušky filmu Jameson Done in 60 Seconds.

Projekt Jameson Done in 60 Seconds je soutěží probíhající již několik let ve světě, od roku 2011 také v České republice. Nadšení filmaři mají za úkol zpracovat svůj oblíbený film a vtěsnat jej do pouhých 60 vteřin. Vtipně, poutavě, umělecky a jak jinak než... s nadhledem! Irská whiskey Jameson proto letos opět vyzývá všechny filmové fanatiky, fanoušky a nadějné budoucí režiséry k účasti v každoroční soutěži amatérských filmařů Jameson Done in 60 Seconds.

Na účastníky i výherce soutěže čekají lákavé ceny. Porotou vybraní tvůrci tří nejlepších videí budou pozváni do stylového stanu Jameson Festival Lounge na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a bude jim zajištěno luxusní ubytování. Český vítěz získá zájezd do Londýna, kde se utká o celkové vítězství v mezinárodním kole soutěže v rámci prestižních filmových cen Jameson Empire Awards. Získává tak jedinečnou možnost ocitnout se na pódiu po boku největších filmových hvězd, zúčastnit se zajímavých filmových workshopů a, kdoví, třeba také představit svůj vysněný projekt vlivnému tvůrci nebo producentovi.

Vítěz loňského premiérového ročníku, Petr Brunner, který porazil se svým animovaným Forrestem Gumpem 38 dalších českých snímků tuto možnost dostal v březnu letošního roku na Jameson Empire Awards 2012 za účasti takových hvězd, jakými jsou Tim Burton, Danny DeVito, Ron Howard, David Yates, Gary Oldman, James McAvoy či Michael Fassbender.

Se soutěžními snímky se filmoví tvůrci mohou přihlásit do soutěže právě nyní na stránkách www.jamesonempirediss.com. Uzávěrka přihlášek je 14.6. 2012!

O nejlepších tvůrcích bude rozhodovat čtyřčlenná porota. V ní zasednou filmová publicistka Tereza Spáčilová, scenárista, režisér, herec a producent Marek Dobeš, režisér a herec Jakub Kohák a Biola Oyeniyi, Jameson ambasadorka pro Českou republiku.

Dne 22.6. 2012 bude vyhlášeno TOP 10 soutěžních videí, která budou zveřejněna na www.jamesonempirediss.com. Porotou budou zvolena TOP 3 videa, jejichž autoři budou pozváni na slavnostní vyhlášení. To se bude konat dne 5.7. 2012 uprostřed filmového mikrokosmu na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Slavnostní vyhlášení bude i letos hostit stylový Jameson Festival Lounge a dozvíme se zde pořadí nejlepších tří videí i jméno celkového vítěze soutěže. Vítězné video postupuje do mezinárodního kola Jameson Empire Awards 2013!

Pro více informací o Jameson Done in 60 Seconds a přihlášení do soutěže navštivte www.jamesonempirediss.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.