Share |

James Zabiela ovládne zahájení 25. narozenin ROXY BE25

20.10.2017
foto: pořadatel akce

25. narozeniny klubu ROXY budou tento rok opravdu stylové tak, jak se na čtvrtstoletí sluší a patří. Páteční opening 20. října  ovládne matador taneční scény, uznávaný producent a především jeden z technicky nejšikovnějších djů na planetě Zemi – James Zabiela. James jednoznačně patří k ROXY, kde si několikrát získal české fanoušky svými vystoupeními na legendární klubovce Zen a také díky své rezidentní noci Reason, kterou míval pravidelně právě v pražském klubu.
 
Předprodej začíná 22.6. v MY ROXY pro registrované s 10% slevou po dobu 24hodin. Poté v běžných předprodejích.
 
James Zabiela pochází z anglického Southamptonu a jeho stylové a technické zaměření nebylo nikdy možno obsáhnout do jediné škatulky. V počátcích své kariéry šlo především o směs house a breakbeatu. I když nyní je považován spíše za tech-house dje, prvky breakbeatu můžeme v jeho setech stále slyšet. Od roku 2001 vydal nespočet releasů pod značkou Renaissance, stejně jako většina housových velikánů jako Sasha, John Digweed nebo Hernan Cattaneo a v současnosti vlastní úspěšný label Born Electric.
 
James Zabiela je velmi ceněný pro kvalitní remixerskou práci, o kterou projevily zájem i kapely jako Hot Chip (How Do You Do), Röyksopp (Remind Me) nebo Radiohead (The Reckoner). Jeho remixerské schopnosti jsou patrné i v setech, kdy používá nespočet efektorů a oscilátorů, a to včetně svého iPadu k rozebrání a následnému překopání hraných skladeb, a to vše live. James je i zapojen do vývoje nových produktů Pioneer, kde pomáhal vyvíjet CD přehrávače ve spojení s loopovacími a remixovými mašinkami, které používá při svých vystoupeních, které tak svou kvalitou a provedením přesahují hranice dj setů.
 
V rámci zahájení narozenin ROXY ho opět bude v ROXY plná stage. Můžeme se těšit na přehlídku toho nejlepšího ze současné taneční elekroniky, stejně jako na unikátní dj skills.
 
20. 10. 2017 21:00
BE25: James Zabiela (UK)
Opening
Support: TBA
/FB EVENT/
Předprodej: 320 + poplatky
/Goout//Ticketpro/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.