Share |

Jaké je nejočekávanější jméno letošních Free Mondays?

 
 1. června zakončí  ROXY zatím nejúspěšnější sezónu zrestaurovaných Free Mondays. Velkolepou rozlučku zajistí ostré kytary britského objevu Arcane Roots, kteří potěší hlavně fanoušky Biffy Clyro. Je to zadarmo a my Ti garantujeme, že po skončení ještě budeš chtít zaplatit!
Arcane Roots přijíždí z Jihu Anglie a zasluhují si Tvoji maximální pozornost. Zasáhne Tě smršť šrapnelů namíchaná ze zvuků post-hardcoru, popově laděného alternativního rocku a nakažlivě melodického hard-rocku. Ideální pokud nesnášíš jednoznačné hudební škatulkování! Když na chvíli upustíme od škatulek, tak se bavíme o skvělém zpěvákovi Andrew Grovesovi, ostrých kytarách a skvělých bicích. Arcane Roots jsou známí pro své energické live shows a hlavně propojování progresivní hudby, math rocku a indie s formátem chytlavých melodií.
V roce 2011 vydali debutové album „Left Fire“, které se dočkalo velmi pozitivní kritiky (Sputnikmusic ho označil za nejlepší album roku 2011). Ve stejném roce také odjeli jejich první turné ve Velké Británii, které zakončili vystoupením na festivalech Sonisphere a Heavy Festival. První full lenght album „Blood & Chemistry“ vydali v květnu roku 2013. Za poslední dva roky si stihli zahrát po boku jmen jako Twin Atlantic, Coheed and Cambria, Bad Religion, Dry The River a The Used. A pokud Ti to ještě pořád nestačí tak přihazujeme jména kapel, s kterými odjeli turné: AWOL Nation, Muse, Biffy Clyro a Enter Shikari.
Všechny tyhle hudební špičky by Ti určitě doporučili, ať si jejich červnové vystoupení nenecháš ujít. Je to zadarmo a my Ti garantujeme, že po skončení vstoupení ještě budeš chtít zaplatit. Důkaz? Prostě všeho na chvíli nech a pusť si jejich song „Slow“.
1/6 ARCANE ROOTS (UK)
support: DONNIE DARKO (CZ)
VSTUP ZDARMA
FB event: https://www.facebook.com/events/761422923913369/
Video: https://www.youtube.com/watch?v=AH9v6N0qNs0
https://www.youtube.com/watch?v=WuGDWWWSK84
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.