Share |

Jak se chránit na internetu? Paralelní Polis zve na Security meetup

foto: pořadatel akce

Paralelní Polis pořádá první Security meetup v Česku. Jaké děláme chyby při vyhodnocování rizika v IT bezpečnosti a jak můžeme posílit své digitální soukromí? Nejen o těchto tématech budou s návštěvníky ve čtvrtek večer 11. ledna diskutovat etičtí hackeři a bezpečnostní experti Juraj Bednár a Pavol Lupták v Institutu Kryptoanarchie.
 
Po Bitcoin meetupech, které se v Institutu Kryptoanarchie konají už 3 roky, zve Paralelní Polis nově také na Security meetupy. Pravidelná setkávání s veřejností mají přispět k rozvoji vědomostí návštěvníků o bezpečnosti na internetu a vést k efektivnímu používání technických prostředků na ochranu soukromí a zajištění technologické svobody.
 
Vstup do cyklu Security meetupů začne neobvyklým pohledem na hodnocení rizik a inovativní přístupy k bezpečnosti na internetu. „Informační a komunikační technologie stojí na počátku vývoje, zejména pokud jde o jejich masové a každodenní používání. Proto s sebou přináší kromě výhod i rizika. Na konci každého systému totiž stojí člověk, který představuje nejzranitelnější článek. Program Security meetupů se bude zaměřovat jak na bezpečnost služeb a infrastruktur, tak i koncových uživatelů a jejich soukromí,“ vysvětluje Jan Hubík z Paralelní Polis.
 
Přijďte ve čtvrtek 11. ledna v 19 hodin do Institutu Kryptoanarchie na Dělnické 43 v Praze, kde s vámi o internetové bezpečnosti budou diskutovat profesionální etičtí hackeři a bezpečnostní experti Juraj Bednár a Pavol Lupták. Vstup na meetup je zadarmo, zájemci si mohou za 150 Kč rezervovat místo online, protože počet míst je omezený.
 
Security meetup - Pomůže další kamera? | 11. 1. 2018, 19:00
Paralelní Polis – Institut Kryptoanarchie | Dělnická 475/43, 170 00 Praha 7
Vstupenky k dispozici na e-shopu za 150 Kč
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.