Share |

Jak bylo na Republic Artists v Chapeau

foto Chapeau Rouge

Není zase tak běžný, aby pražskej klub měl pravidelnou každoměsíční rezidenturu zahraničního labelu. Chapeau Rouge se to už notnou chvíli daří s londýnským elektro-kolektivem Republic Artists a řadí se tak po bok UK a Ibizy. 

 

Chapeau by se mohlo jevit jako maják pro po centru se poflakující mládež z řad turistů, která občas postrádá disciplínu. Nejinak tomu bylo i v sobotu, ale co čert nechtěl, vysoká koncentrace krásnejch cestovatelek nás vždycky přesvědčí, že je to spíš benefit. Navíc šlo především o hudbu. Není kam pospíchat. Panák na horním baru a před půlnocí je ideální čas se ponořit do hlubokejch útrob Chapeau. Obě stage jsou tou dobou už slušně rozjetý, na šatnu ještě skoro nečekáte a parkety se začínají plnit. Skoro úplná tma na patře s housem vybízela k odpočinkovějšímu módu a byl to balzám na oči po pár přímejch zásazích od světel dole. Tam se totiž odehrával ještě rozjetější večírek v čele s Arthurem Keenem. Nějaká partička Izraelek po budíčku z transu říkala, že dlouho podobnej nářez holky nezažily. Na přímej dotaz nicméně uvedly, že poslední na čem byly, byl Asaf Avidan. Heh. (Přiznáváme, že jsme si museli najít, co to je.) Ale nejradši máme Chapeau, když davy s pokročilejší hodinou začnou řídnout, ale DJs se ještě snaží ze všech sil. Náramně jsme si takhle užili před čtvrtou ranní Thomase Teslu. Ještěže je pořád zima a svítá pozdě. 

 

Jestli někdo  nevíte co čekat nebo jste zkrátka od přítody nerozhodní, spousta zábavnejch hodin se dá strávit u Soundcloudu Republic Artists Records, kde si můžete poslechnout celou stáj. Nejlíp ale uděláte, když se za měsíc přijdete dovzdělat sami. 18. března máte další možnost. A malej hint. Úplně dole je o bůra levnější pivo :)

 

/mega foto galerie/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.