Share |

Jak bydlí šéf facebooku?

ilustrace renjith krishnan / freedigitalphotos.net

Zajímalo vás někdy, jak bydlí Mark Zuckerberg, šéf facebooku? Jste zvědaví na ten palác? Tak čtěte dál.
Mark Zuckerberg dělá leccos jinak, než je zvykem. Jinak pracuje a jinak bydlí. Na konci roku se boss facebooku stěhoval... do dalšího nájemního domu. Skoro by se hodilo napsat "domku", protože na to, jak strašně velké peníze jeden z nejmocnějších mužů planety vydělává, to je opravdu kuča.
Jak uvádějí servery Gawker a Allfacebook, jde o nevelký a nenápadně vypadající dům několik ulic od jeho předchozího najatého bydliště, tedy opět v Palo Alto, kde sídlí facebook. Předchozí dům je stále v nabídce realitky, ale prý už nájemce má. Do něj před nějakou dobou pustil Mark i televizi - video z kanceláří facebooku a jeho starého bydliště je k vidění zde.
Podle fotek a informací, které jsou k vidění tady a zde, je Zuckerbergovo nové bydliště opět výrazně skromnější, než jsou domy magnátů typu Steve Jobs nebo Bill Gates. Prostě normální barák. Nenápadná šedo-okrová omítka, pět pokojů, tři satelity na střeše. Trochu křivá dlažba, skládací židle téměř typu "IKEA měla výprodej". Místo na zaparkování jediného Markova auta (žádná stáj s Jaguary). A ještě košík na basket.
Dost to odpovídá Zuckerbergovu celkovému stylu. Vidět jeho fotku, kde má na sobě něco jiného než seprané tričko neurčité barvy, džíny a sportovní boty, je skoro výjimečné. Jeho jediné auto je černá Acura, což je luxusní značka firmy Honda, která vypadá velmi neokázale. 
Zuckerbergův styl-nestyl mnozí lidé nechápou. Proč si nekoupí pořádný zámek? Čtyři auta? Luxusní kur... slečny? A vydrží to tomu 26letému chlápkovi takhle, nebo se přizpůsobí normám života celebrit? 
ilustrace renjith krishnan / freedigitalphotos.net
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.