Share |

Jäger Vibes poprvé v Praze. Nová party, nová zábava

foto: pořadatel akce

Čtyři elitní djs, dva bubeníci, výborný saxofonista a profesionální tanečníci breakdance na jednom podiu ve speciální show. I to je noc - Jäger VIBES. Poprvé v Praze 10. 5. 2014 v klubu Roxy.
 
Ledově namražený Jägermeister představuje nový koncept party a zábavy. Unikátní spojení živého hudebního nástroje, tance a djingu na jenom podiu během jedné noci. Takto by se ve stručnosti dala popsat nově připravovaná party noc, která se v sobotu 10. 5. 2014 uskuteční v pražské Roxy. To je Jäger VIBES.
 
Za mixpultem se během večera vystřídají zkušení čeští djs, kteří pravidelně vystupují na těch nejrozjetějších mejdanech. O koho půjde? Jako první se představí mladý talentovaný DJ a producent NOBODYLISTEN. Ve svých dvaceti letech jich zaznamenal mnoho úspěchů. Na Hip Hop Campu roztančil dvacetitisícový dav. Dalším, kdo se postará o obsluhu djského nádobíčka je AKVAMEN, jehož sety můžete pamatovat z většiny českých snb kontestů. Chybět nebude ani matador a nedílná součást každé party DJ ROBOT. Na žádném Jägermeister mejdanu nesmí chybět ani výborný N´ZYM, který namíchá energií nabité mashupy přímo na místě.
 
Jak už bylo řečeno v rámci Jäger VIBES vystoupí live performeři různých odvětví. Asi nejznámější tváří bude saxofonista a kapelník skupiny Champion sound RADIMO. Toho bude většina znát z live vystoupení partičky Prago Union. Další zajímavou fůzí mezi Djem a živým nástrojem bude spojení s live bubeníky REA MONTANA (kapela CLOU) a BOODYA. Aby bylo i na co koukat, do celé show se zapojí profi breakdance tanečníci z partičky PENTIFUL CREW. Překvapením věčera bude představení speciálního hosta, který se stane součástí VIBES family a následně bude vystupovat pod hlavičkou Jägermeister.
 
Během večera se na podiu vytřídají všichni vystupující a vše vyvrcholí společnou patnácti minutovou show, která bude k vidění pouze v rámci této noci v Roxy. První návštěvníky přivítá klub 10. 5. 2014 ve 20:00 hodin.
 
ODKAZ NA VIDEO PARTY JÄGER VIBES.
 
facebook
web


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.