Share |

"Italský" řetězec Vapiano už je i v Praze

 
 
Čerstvé domácí těstoviny a voňavá pizza připravené před vašima očima přesně tak, jak si vysníte. Přátelský vapianista (tak se říká místním mistrům kuchařům), který se daný čas věnuje jenom vám a nepřekvapíte ho žádným přáním ani otázkou. V restauraci, kde se pohybujete, jak chcete, a máte všechno pod kontrolou, můžete mít jediný problém – rozhodnout se, na co z celé té široké nabídky čerstvých jídel a ingrediencí máte největší chuť. Vítejte ve VAPIANO. Od srpna už konečně i v Praze. 
 
Že jste ve VAPIANO, poznáte hned po příchodu – dostanete kartu s čipem, kterou během návštěvy používáte (a při odchodu ji zase vrátíte a zaplatíte).
První pražské VAPIANO najdete v obchodním centru Quadrio. Na ploše 640m2 má 200 míst na sezení a otevřeno je každý den od 11.00 do 23.00.  
 
Mezinárodní síť restaurací VAPIANO se specializací na italskou kuchyni vznikla v roce 2002 v Hamburku. Svým inovativním konceptem „Fresh Casual Dining“ tehdy značka odstartovala novou kategorii gastronomických služeb. Dnes má VAPIANO 185 restaurací v 31 zemích na 5 kontinentech. 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.