Share |

Italská značka Athenas přináší letní kosmetiku s přírodní aloe vera

foto: archiv Athena´s

Italská kosmetická značka Athena´s založená v roce 1969 vyrábí několik produktových řad. Jednou z nich je AloeBio50 - řada svěžích a lehkých produktů obsahující 50 % šťávy z ALOE VERA z biologického pěstitelství. Přípravky mají silné hydratační a antioxidační účinky s lehkou texturou a svěží, příjemnou vůní. Celá řada je rostlinného původu, neobsahuje živočišné ani ropné deriváty, SLS ani SLES, není testována na zvířatech. Některé z produktů jsou vynikající nyní v létě při cestování, turistice i pobytu na sluníčku.
 
Horké letní dny vám zpříjemní Pohotovostní sprej AloeBio50, který obsahuje 99,15 % šťávy z aloe vera a je vynikajícím pohotovostním prostředkem určeným pro zklidnění pokožky při podráždění, popáleninách, nadměrném slunění, alergiích, opruzeninách i depilaci. Výhodou je, že neobsahuje alkohol ani barviva. Neocenitelný pomocník na cesty a v létě o obsahu 250 ml za cenu 329 Kč. 
 
Gel pro unavené a oteklé nohy AloeBio50 je založen na přírodní péči o unavené a oteklé nohy, které osvěží a zklidní. Speciální krém gelové konzistence stimuluje a obnovuje přirozenou mikrocirkulaci v podkoží díky pečlivě vybrané směsi rostlinných extraktů – mentolu, břečťanu, kaštanu, centella asiatica a mořským řasám (Laminaria digitatat a Fucus vesiculosus). Redukuje tak díky obsahu escinu (0,4 %) a karnitinu (0,6 %) nadbytečnou tekutinu a snižuje otoky a napětí nohou a chodidel, které jsou projevem dlouhého stání, chození, sezení či omezeného pohybu. Díky obsahu aloe vera (50 %), kyseliny salicylové (0,5 %) a vitaminu E vaše nohy dostanou potřebnou hydrataci a výživu. Gel má obsah 150 ml při ceně 359 Kč.
 
Máte-li citlivou a jemnou pleť, můžete zkusit Hydratační pleťpový krém AloeBio50. Jedná se o jemný a lehký krém s hydratačními, revitalizačními a anti-age účinky. Je dobře roztíratelný, rychle se vstřebává, má příjemnou svěží vůni. Je cenným spojencem v péči o citlivou pokožky, která má sklon k červenání a podráždění, navíc dodává pokožce hydrataci, vitalitu a zářivost. Za cenu 419 Kč dostanete 50 ml krému.
 
Pro intimní hygienu byl vyvinut Intimní gel AloeBio50, obsahující 50 % šťávy z bio aloe vera. Tento gel je speciálně navržený pro citlivou pokožku ženských intimních partií náchylnou k vysoušení, zapaření, opruzení, vyrážkám, podráždění a svědění. Obsahuje čisticí složky rostlinného původu a má nízkou pěnivost, myje tedy velmi jemně a šetrně. Je určený pro každodenní použití. Obsahuje 250 ml za cenu 319 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.