Share |

iSTYLE jako vlajková loď Apple na největší české "jablíčkářské" výstavě iCON Prague 2014

foto: pořadatel akce

Fanoušci značky Apple mají na víkend 22. a 23. března 2014 jasný program. Prostory Národní technické knihovny v Praze budou totiž patřit největší české Apple konferenci iCON, jejíž předmětem budou nejnovější trendy a novinky v současné technologie spojené s firmou Apple. Návštěvnící výstavy si tak budou moci vyzkoušet novinky v oblasti gadgetů (vychytávek) a aplikací, které razí cestu ve vyvojí moderních technologií.
 
iCON Prague 2014 je určen všem technologickým nadšencům i řadovým uživatelům, jenž by se rádi dozvěděli něco nového. Zhruba čtyřicet vystavovatelů představí největší novinky současnosti. Na návštěvníky tedy čeká maraton testování, zkoušení a nasávání nových informací. Součástí konference bude i bohatý přednáškový program.
 
Čekat lze nástroje na skládání hudby, djing, užitečné aplikaci pro uspořádání práce, soudobé wireless hifi systémy, doplňky k Apple produktům a mnoho dalšího.
 
Vlajku Applu ponese na výstavě největší český Apple Premium Reseller iSTYLE. Ten ve svém showroomu představí současnou nabídku Apple produktů, které lze na místě vyzkoušet. K dispozici lze budou také odborně vyškolení asistenti, které lze potkat na prodejnách iSTYLE, pro které je Apple součást života. Kromě Apple produktů ve stánku iSTYLE najdete také produkty spřátelených výrobců. Těšit se lze na nejnovější reprosoustavy JBL, sluchátka Beats by dr. Dre nebo výrobky Withings.
 
Všechny podrobnosti o iSTYLE lze najít na www.istyle.cz
 
Brány konfrence iCON se otevřou v sobotu 22. března v 9:00 hodin. Vše potrvá do neděle 18:00. Mottem letošního iCONU je zjednodušování každodenního života pomocí technologií.
 
Oficiální web výstavy: www.iconprague.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.