Share |

Instatrip a Instameet ukážou Česko očima osobností instagramu

Agentura CzechTourism ve dnech 15. – 18. září pořádá unikátní akci. Pozvala do České republiky devět světových tzv. „influencerů“, jejichž příspěvky na sociální síti Instagram sledují více než 3 miliony uživatelů. Sejdou se na akci zvané Instameet. Hlavním cílem setkání je podpora incomingového cestovního ruchu.
 
Událost, probíhající ve spolupráci s cestovatelskou komunitou Travel Massive, nemá v české historii obdoby. Dle obsahového portfolia a počtu tzv. „followers“ bylo vybráno celkem devět světových „instagramerů“. Ti byli následně rozděleni na tři skupiny a pojedou na Instatrip do různých regionů. Navštíví jižní Moravu a jižní či západní Čechy.  Každou skupinku povede český zástupce instagramové komunity. 
 
Mezi účastníky budou „influenceři“ z USA, Kanady, Nizozemska, Španělska, Dánska, Německa, Rakouska, ale i z Turecka. Právě z Istanbulu pochází Hatice, známá pod přezdívkou „kardinalmelon“. Na sociální síti Instagram její příspěvky sleduje více než milion lidí.  
 
„Sociální sítě jsou dnes absolutní nutnost. Proto mi dělá velkou radost, že náš intagramový profil VisitCZ má téměř dvacet tisíc fanoušků. Subjektům v cestovním ruchu chceme ukázat, že tento způsob propagace funguje. Sama jsem zvědavá na výsledky našeho pilotního projektu,“ komentuje Instameet Monika Palatková, ředitelka agentury CzechTourism.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.