Share |

IMPRA vyráží na nové turné

foto: Petr Hricko

Nespoutaná a nespoutatelná trojice mladých a moderních umělců, Hanny Firla, Ondřej Král a Igor Ochepovsky aka trio IMPRA vyráží na další improvizační turné po českých luzích a hájích. Letošní představení se jmenuje Nebuďme ovce a nabízí opět nevšední zážitky.

Chcete být obětí stereotypu anebo zažívat neopakovatelné momenty? Chcete být součástí stáda nebo být tvůrčími individualitami? Ale no tak, nebuďte ovce. Buďte svědkem vzniku neopakovatelných příběhů, situací, písní a mnoho dalšího ve spojení s improvizovaným multi-instrumentálním doprovodem. Vše vzniká z prvotních impulzů, přímo na jevišti. Zažijte dosud nepoznané, užijte si ultimátní hereckou improvizaci, nechte se zavést do úplně nového světa a zjistěte, co na té improvizaci vlastně je.

Podzimní turné roku 2016 startuje 22. listopadu v Českých budějovicích, 23.11. se stěhuje do Ústí nad Labem a 24.11. pak do Plzně, 2.12. následuje Šumperk, 3.12. Ruda, 7.12. Liberec, 10.12. Ostrava, 13.12. Brno a finální představení bude 14.12 v Praze.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.