Share |

Hvězdy: F**K You!

Jonathan Davis na koncertě Korn v Trutnově / foto JK

Jonathan Davis souběžně s Korn rozjíždí elektronický projekt. S nastartováním jeho elektrotrashmetalového hudebního dobrodružství mu pomáhal zakladatel Dim Mak Records Steve Aoki. V rozhovoru pro web Spinner Davis vyprávěl o svém novém EDM alter egu J Devil a prozradil svůj jednoduchý recept na úspěch: mluvit na fanoušky sprostě. 
"Lidem ze mě padá čelist, potože prostě stojím na stagi a řvu na ně, ať dou do prdele. Na tanečním mejdanu to ještě nikdo neudělal a davy to milují!" Řekl Jonathan. "Není to tak, že bych někoho urážel nebo tak, lidi na mě řvou z publika: "Jó, di taky do hajzlu!"
(Spinner: http://aol.it/Mu3cRf )
 
Ikona taneční hudby, David "Fuck me I'm Famous" Guetta, v poslední době adoptoval stejnou taktiku. Na tiskové konferenci se ho novináři ptali, co ho vedlo k tomu omezit se na nejmenšího společného jmenovatele a začít hrát laciný euro-pop.
"Řekl bych, ať jdou do hajzlu," odpověděl David. "Když se mi líbí ňáká muzika, proč bych se o ní nepodělil s lidma. Podle mě sou lidi strašně přízemní," stěžoval si.
(Mixmag: http://bit.ly/N4XNfu )
 
Něměčtí astrologové z Univerzity v Bonnu mezitím zveřejnili studii, ve které se věnují chování masivních vesmírných těles. Studie odhalila, že masivní hvězdy nežijí ve vesmíru nezávisle a "o samotě": Obíhají totiž olem menších hvězd, přibližují se k nim a sají z nich materiál. 
"Velké hvězdy sají materiál z okolních menších hvězd - stejně jako upíři," sdělili vědci časopisu Science Journal. Někdy dokonce splynou, aby se staly ještě masivnějšími. Vědci pro tyto hvězdy našli označení "spectral class O stars" a jako jejich hlavní znak určili největší jasnost související s velmi krátkou životností - jedná se dokonce o hvězdy s nejmenší životností ve vesmíru, jejich krátký život končí efektním výbuchem supernovy."
(http://bit.ly/M52pjk )
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.