Share |

Hudební magazín Headliner vybírá půl milionu

„Headliner je cool. Možná jedinej nadžánrovej časopis o muzice, kterej tady teď máme. Hodně podporujou českou scénu, tak by nebylo od věci podpořit tentokrát Headliner,“ říká na březnové pohyblivé titulní straně Headlineru Kato z Prago Union. A výstižně tím shrnuje celou crowdfundingovou kampaň na adrese www.hithit.cz/headliner, do které se nezištně zapojila řada muzikantů i koncertních a festivalových pořadatelů.
 
„Už čtyři roky vycházíme zcela zdarma pro tablety, chytré telefony i na webu www.headliner.cz. Jsme nezávislé médium, které nezastřešuje žádný velký vydavatelský dům a záměrně nevyužíváme žádné granty ani dotace. Letos se potřebujeme dostat na provozní nulu nebo alespoň lehce do černých čísel. Chceme, abyste nám s tím čtenáři prostřednictvím sbírky na Hithitu pomohli a stali se vedle našich stávajících inzerentů také oni partnery Headlineru,“ vysvětluje smysl celé kampaně vydavatel Dany Stejskal.
 
„Velmi mile nás překvapil pozitivní ohlas v hudební branži. Nejen, že nás podpořila řada muzikantů, ale díky koncertním pořadatelům jsme mohli dát dohromady opravdu praktické odměny, ze kterých si čtenáři odnesou skvělé hudební zážitky,“ doplňuje ho šéfredaktor Headlineru Honza Vedral. Mezi odměnami jsou například dva vstupy na libovolné akce D Smack U či Fource Entertaiment za 1000 Kč, VIP vstupy na koncert Chaozzu, festivaly včetně Colours of Ostrava či Aerodrome Festivalu anebo předplacené vstupné do klubů Café v Lese či Kaštan. „Krátce po zveřejnění celé kampaně se nám navíc ozvali další  čtenáři přímo z hudební branže, takže seznam odměn brzy rozšíříme,“ dodává Dany Stejskal.
 
„Naším cílem je dělat kvalitní, zábavnou a profesionální hudební žurnalistiku napříč žánry a také podporovat tuzemskou hudební scénu. Máme radost, za takový support. Uvědomujeme si, že jsme teprve na začátku a vybrat půl milionu nebude jen tak. Ale je fajn vidět, že to co v Headlineru děláme, dává tolika lidem smysl,“ zdůrazňuje Honza Vedral.  
 
www.hithit.cz/headliner
 
Video ke kampani
https://youtu.be/R89CfEAUrB4
 
Video z titulní strany
https://youtu.be/CSTrpqgTsws
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.