Share |

Hudební festival Nouvelle Prague 2014 začíná zítra

foto: pořadatel akce

V pátek 7. listopadu začíná už druhý ročník hudebního festivalu Nouvelle Prague v areálu pivovaru Staropramen v Praze.
 
Celé dva dny (7. a 8. 11. 2014) si užijete hudebních tónů nejen od českých, ale i zahraničních kapel. Letošními headlinery akce jsou belgická pop-rock band Balthazar a alternativní česká skupina Zrní, která si speciálně pro tuto událost pozvala několik hudebních hostů, kterými budou Nina Marinová (zpěv), členové dechové sekce a další… Z českých kapel se dále můžete těšit na Vložte kočku, Kittchen, olomoucké Nylon Jail a táborské trio Please The Trees.
 
CELÝ LINE UP ZDE.
 
Z ciziny pak dorazí až z Austrálie pop-rockoví Ball Park Music nebo Calling All Cars, z Kanady Slow Down Molasses a The Visit. Z Izraele elektroničtí Skyroads, Jihoafrická republika přiveze The Plastics a změnou v line-upu hudební části festivalu je účast britské kapely The Feud (místo původní americké kapely Sun Club).
 
Předprodej vstupenek na oba festivalové dny byl již zahájen. Jednodenní vstupenky na pátek 7. listopadu a sobotu 8. listopadu jsou v předprodeji sítě Ticketsforpeople za 270,- Kč, dvoudenní vstupenka na celý Nouvelle Prague pak za 370,- Kč.
 
Více informací zde.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.