Share |

Hudební chameleon Marilyn Manson v listopadu vtrhne do Tipsport Arény

foto: pořadatel akce

Od svých začátků na floridské rockové scéně v roce 1989 Marilyn Manson vystřídal mnoho veřejných podob - gotický šokrocker, člen satanského kultu, viník mnoha podob násilí ve školách, manipulátor, který vymývá dětem mozky, šílenec s make upem... takhle ho alespoň vidí média. V Česku vystoupil již několikrát a chystá se sem opět, tentokrát do Tisport Arény, kterou rozbouří 19.listopadu. První vstupenky se začnou prodávat exklusivně 19.května na stránkách MM, běžný předprodej bude zahájen 19.května od 9.hodin na www.goout.cz a v sítích Ticketpro a Ticketstream. Vstupenky bude možné zakoupit ve dvou kategoriích. VIP vstupenky pod podium budou stát 1.290 Kč + poplatky, běžné vstupenky pak 990 Kč + poplatky.

Narodil se jako Brian Warner v Cantonu v Ohiu 5. ledna 1969 a dnes je předmětem mnoha bulvárních spekulací a pomluv, terčem protestů skupin, které jeho koncerty obviňují z uctívání ďábla, jeho texty jsou analyzovány a zkoumány a neustále se mluví o jeho hudebním poselství. Uveďme si však dvě nezpochybnitelné a obdivuhodné skutečnosti. Manson natočil 9 studiových alb, zatím poslední je z roku 2015 a jmenuje se The Pale Emperor. Tři z těchto alb získala platinu.

Jeho desáté album, původně nazvané Say10, mělo vyjít letos v únoru na den sv. Valentýna. Nestalo se. 8.května Marilyn Manson oznámil, že album ponese nakonec název Heaven Upside Down. V březnu se objevil na Instagramu záhadný vzkaz - " 6:19. Čas nadešel." Existují různé výklady, jeden z nich je ten, že by nové album mělo vyjít v červnu. Možná... Před pár dny však všem zamotal hlavu svým dalším instagramovým postem, kde bylo 07.09 @DefiantOnes. Tak v červnu, v červenci nebo v září? Netušíme...Jedno je však jisté. Manson prohlásil, že: "nové album bude to poslední, co by lidé čekali po vydání předešlé desky The Pale Emperor. Podle lidí, kteří novou desku slyšeli, je to něco mezi Antichrist Superstar a Mechanical Animals. Neměl jsem v úmyslu se vracet, ale všechno probíhá v kruhu. Na tuhle desku se hodí staré rčení, že ďáblovo největší tajemství je, že lidé nevěří, že existuje."

Marilyn Manson je hudební a stylistický chameleón, který si nechal narůst dlouhé vlasy v období desky Antichrist Superstar v roce 1996, obnažil umělé poprsí a nechal se ovlivnit Davidem Bowiem glamrockovou vizáží koncem devadesátých let a na počátku roku 2010 si zas nechává dorůst vyholené obočí. Je impozantní s make upem i bez něj. I dnes díky své již klasické tvorbě představuje "hrozbu pro nevinnou americkou mládež". Jeho fanoušci ale dobře vědí, že nabízí mnohem víc. Především ohromnou zábavu na jevišti i mimo něj a to po několik desetiletí, Marilyn Manson je talentovaný hudebník a umělec, muž, který se může právem chlubit hrdou přezdívkou The God of Fuck.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.