Share |

Hudba + sport = Zlatá pálka!

11. června bude v klubu 2. patro unikátní akce: návštěvníci si budou moci zahrát  ping pong a při tom poslouchat DJské sdružení Radqohski. Radeq Brousil, který to spískal, nám řekl víc.

Co je novýho v životě pana Brousila i Radqohski?

V současný době připravuju nějaký výstavy na příští rok, takže trávim hodně času v aťasu.
Bude se jednat hlavně o propojení mojí dosavadní fotografický tvorby spolu s neokonceptuálním přístupem k ní. 
První by měla bejt někdy kolem Vánoc 2011 a další termíny zatim nevim.

Co se týče hudby, tak jsem konečně po několika letech v Praze potkal snad ty pravý lidi, se kterejma jsme společně založili kapelu. Nebudu ještě moc prozrazovat, ale snad v brzký době s něčím už vylezem ze zkušebny. Živý hraní mě hrozně nabíjí, je to pro mě něco naprosto novýho a obohacujícího.

Jinak s naším dj duem Radqohski hrajem teď pravidelně tak 2-3 do měsíce po různejch místech v Praze od Meetfactory přes NoD až Druhý Patro. Čím dál tím víc ale tíhnem k vlastním akcím, proto děláme i tenhle ping pong. První party byla před měsícem v Meetfactory. Byla to taková zkušební akce, jestli bude fungovat mít na danceflooru pingpongovej stůl a do toho hrát obíhačku.
Dopadlo to hrozně fajn a tak jsme se rozhodli, že v tom budem pokračovat. Založili jsme Ping Pong Club Prague a pod naší záštitou budou vznikat v budoucnu akce. Jde nám vo to, posunout djský hraní dál, už nás nebaví jen pouštět, ale chcem do našich akcí přinést něco aktivního a novýho.

Kde budete hrát kromě téhle pinčes party?
Kromě ¨Zlatý pálky¨, kde hrajeme v sobotu 11.6. , se lidi můžou těšit na naší pravidelnou měsíční party v Klubovně Druhé Patro, tam zahrajeme 17.6.

Hrál jsi jako malej obíhačku a jak na to vzpomínáš?
Spíš bych mě zajímalo, kdo jí nehrál. Je to takovej skrytej národní sport, bych řekl. Nikdo nikdy nikoho neviděl jí hrát, ale všichni se pálky v životě dotkli. Já to mám hlavně spojený s dětskejma táborama a prvníma láskama.

Co jsi letos viděl nejhezčího?
Co se týče hudby, tak toho bylo hodně, ale asi bych zmínil Godspeed You! Black Emperor z Montrealu, který hráli v Paláci Akropolis.
Ve výtvarným umění to byla asi výstava vídeňskýho akčního umění DIRECT ART v Muzeu Moderního umění MUMOK ve Vídni. Další pěkná výstava ve stejný instituci se jmenovala THE MODERNS a byla
o revolucích v umění a vědě. Takový výstavy u nás chyběj. Jsou o klasickejch tématech, ale naprosto perfektně koncepčně zpracovaný.

Co děláš proti šedi?
Už asi půl roku se psychicky připravuju na mixtape mojí oblíbený hudby, kterej jsem vám slíbil.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.