Share |

HRAVÁ ŠVÉDSKÁ ELEGANCE A ŽÁDNEJ STRES

foto: Grand Frank

Švédská značka Grand Frank, která se postavila proti klasickému smýšlení o pracovním oděvu. Za první úspěšný počin považují květinovou košili Toulouse. Spolupracují s italskou textilní firmou Vitale Barberis Canonico, která je na trhu již od roku 1663 a pracuje především s vlnou z Austrálie. Šedá a tmavě modrá saka, světle modré a bílé košile jsou pro začátečníky. Nadešel čas revolty, kuráže a moderní elegance. Především čas, kdy můžete ukázat svoji barvitou osobnost. /WEB/
 
Na trhu jsou od května roku 2014, v té době se zakladatel značky Grand Frank Erik Bergström vrátil z Nového Zélandu. Jak sám říká: ”Neděláme módu, nemohu se sžít s tímto pojmem. Domnívám se, že to, co jsme se rozhodli nosit je vysoce individuální záležitostí a nemělo by být diktováno žádnou módní společností. V podstatě nám jde o to tuto diktaturu zpochybnit".
 
Oblečení vnímají jako vyjádření postoje osobnosti bez zbytečného stresu, zdali výsledek odpovídá trendům. Hlavní myšlenku spatřují v podpoře kreativity a svobodě tvořit. Za první úspěšný počin považují květinovou košili Toulouse. Spolupracují s italskou textilní firmou Vitale Barberis Canonico, která je na trhu již od roku 1663 a pracuje především s vlnou z Austrálie.
 
Netvoří pro samotnou tvorbu, nechtějí být za každou cenu činorodí, vždy vyprávějí příběh, poukazují na paralely. Například košile Wedgwood Blue je odkazem na věhlasnou anglickou keramiku, která nese jméno po „otci anglických hrnčířů“ Josiah Wedgwood. Výrazný kontrast barev keramiky je na košili ztvárněn bílým vláknem. Z dálky vypadá jako monotónní modrá, z blízka si však všimnete jemné struktury.
 
Grand Frank je na českém trhu od prosince 2016, jehož výhradním distributorem se pro Českou Republiku a Slovensko stal mladý podnikatel, Daniel Baženov. V současné chvíli je možné zakoupit košile, kravaty, hodinky, kapesníčky, náramky a ozdoby do klopy na webových stránkáchDoprava je zdarma po celé České republice i Slovensku.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.