Share |

Hračkotéka Růžová n°7, nový koncept prodeje dětských hraček a oblečení

foto: pořadatel akce

Školská frčí, Růžová startuje... Tak by se asi dala jednou větou popsat událost, kterou pořádá sociální firma Hračkotéka za podpory městské části Praha 1. Hračkotéka, která už provozuje svoji úspěšnou pobočku ve Školské ulici, se rozhodla představit nový koncept prodeje dětských hraček a oblečení, a to v nové pobočce – tentokrát v Růžové ulici. Tam se dveře poprvé otevřou 5. září v 14:00 a doufejme, že se po bohatém programu, na který se mohou těšit děti, dospělí i všichni mezi tím, ještě dlouhou dobu nezavřou.
 
Na této otevírací party se mimo jiných objeví i nový kmotr Hračkotéky v Růžové, který tuto pobočku pokřtí růžovým šampaňským. Není jím nikdo jiný než Divoké Matky. Dále pak zahraje hudba: DJ Kolečko a pro nejmenší zde bude divadélko Vocaď-Pocaď. Děti si budou moci vytvořit svojí vlastní růžovou cukrovou vatu a ke kávě si Hračkotéka připravila luxusní zmrzlinu. Zkrátka akce, na kterou se vyplatí si save the date.
 
A v čem bude tedy nová Hračkotéka jiná? Nový koncept prodeje, který plánují v Růžové ulici zavést, je v podstatě takový hračkový pop-up store. Jde o to, že v této pobočce se budou prezentovat různí zajímaví, začínající tvůrci hraček z České republiky, kteří zde po určitou dobu budou prezentovat a prodávat své výrobky pro děti: všechno od hraček, přes knížky až po oblečení. V září tento pop-up zahájí tvůrci Shark in the Park, Repello, ARTistidětem, Unlimited Design, DecorPlay a Papírna a navazovat na ně bude bezpočet dalších.

A pokud by snad někdo váhal, co nebo kdo je to Hračkotéka, nechte nás se představit. Jsme sociální firma, která od roku 2013 provozuje kamenný obchod ve Školské ulici, kde zaměstnává osoby se zdravotním postižením a kde zároveň provozuje tréninky, které pomáhají těmto lidem se začlenit do běžného pracovního procesu. A oni zase pomáhají nám – prodávat hračky pro děti, které vědí jak si hrát. Filozofií je především prodávat kvalitní hračky, které se budou dětem líbit, šetrným a ohleduplným způsobem. Přijďte se přesvědčit 5. září do Růžové n°7.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.