Share |

Holy Cow: Etická obuv na úrovni

 
Nový e-shop www.holycow.cz do České republiky dováží exkluzivní značku etické obuvi a doplňků z umělé kůže. A vzkazuje: Už si nemusíte vybírat mezi tím, zda nakoupíte dle svého vkusu, nebo svědomí!
Nechcete již podporovat kožedělný průmysl, ale nemůžete najít kvalitní, trvanlivé a elegantní kousky z umělé kůže? Nový e-shop Holy Cow založený v Praze takové zboží do České republiky dováží a tím českým zákazníkům dokazuje, že kožené výrobky mají stylovou a zároveň férovou alternativu a netřeba kupovat koženkové zboží na jednu sezónu. Tím méně používat opravdové zvířecí kůže – což Holy Cow vyjadřuje heslem Jediná kůže, kterou opravdu potřebujete, je Vaše vlastní!

O jaké výrobky se jedná?

 
Holy Cow do České republiky dováží britskou značku Wills London, což je high-street značka obuvi a doplňků schválená organizací PETA. Wills London je pro ty, kteří hledají kvalitu a zároveň volí tu etičtější volbu. Je tedy nejen pro vegetariány a vegany, ale všechny, kterým již zvířecí kůže nevoní, nebo chtějí mít kontrolu nad podmínkami výroby produktu, který si volí. Produkty Wills London jsou totiž navíc ručně zpracovány rodinnou firmou v Portugalsku, tím pádem firma nevykořisťuje zaměstnance, jako tolik jiných oděvních značek. Je tedy jak animal, tak human-friendly.
Co se týče materiálu, používají jemnou umělou kůži vyrobenou z mikrovlákna, která se chová podobně jako gore-tex, takže je prodyšná, ale zároveň voděodolná. To, že kůže není pravá, lze nakonec poznat tak těžko, že nošení výrobků ze zvířecí kůže se jeví jako zcela zbytečné.

Jak nakoupit u Holy Cow?

 
U Holy Cow si můžete pořídit jak dámské, tak pánské boty, včetně bot s nízkou podrážkou, kozaček, hiking boots nebo oblíbených wedges. Dále Holy Cow nabízí doplňky jako peněženky a opasky a sortiment se bude postupně rozšiřovat. Kromě České republiky Holy Cow posílá zásilky i na Slovensko. Veškeré dotazy směřujte na info@holycow.cz, pro novinky a více informací můžete navštívit facebookovou stránku Holy Cow.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.