Share |

Holešovice Fashion Market slaví jubilejní desáté výročí

foto: pořadatel akce

Jubilejní desáté pokračování trhu s nezávislou módou, šperky a designem už zná své prodejce. Ve dvou vytápěných halách (třináct a čtyřicet) v Holešovické tržnici se představí přes 150 českých a slovenských designérů. Od pátku 28. 11. do neděle 30. 11. tak najdete na jednom místě to nejlepší, co současná nezávislá móda nabízí. Kromě toho nebude chybět ani nabitý doprovodný program. Kromě pořádajících značek PLAZMALAB a LOVEMUSIC budete mít možnost nakoupit skvělé originální dárky od značek AKARI, ATOM RAT, YAXI TAXI, CITY FOLKLORE, PUNKTURA nebo HURA. Nebudou chybět ani designové šperky od značek IMH - šperky z recyklovaných PET lahví, RECYSKLO, ATELIER CHMĚLAŘ, LAMAAR, TOMÁŠ HOLUB nebo INTIMITY.
 
Holešovice Fashion Market nabízí také módu a doplňky pro muže, své produkty nabídnou například MOUSTACHE, BAMBOO, BEWOODEN, KAVALIERS FASHION, SOCKSINBOX a další.
 
Pro děti je opět připraven dětský koutek, a speciální Kids zóna, kde najdete to nejlepší pro ty nejmenší v podobě značek MIN-KYX, KIDOO, MY FLEUR, TALLULA, NO PINK NO BLUE, EDŮV SVĚT, či ALTER -NATIVE.
 
K novému oblečení si můžete odnést také nový účes od Hair Studia JOSHUA. Nebude chybět ani divadlo v podání souboru DIVADLA DUŠÍ SPŘÍZNĚNÝCH. Ušní bubínky budou oblažovat skvělí Dj ́s ať už se bude jednat o Balkan Swing v podání S-BisH, Lounge Houseod DJ ILIJAH nebo Afro beat DuB od DJ DONT PANIC. Připraveny jsou také oblíbené after-parties. V pátek to bude Acidelika, kde poprvé v České republice zahraje HANNO HINKELBEIN /Berlin - DE/, dále se představí JEROME HILL /London - UK/ nebo SOUND SYSTEM /Prague - CZ/.
 
Během tří dnů plných zážitků a nakupování bude postaráno také o vaše chuťové pohárky. Milovníci sladkého mohou ochutnat palačinky z palačinkárny GALETKA nebo kvalitní čokoládu z ČO-XO čokoládovny. Cesty čaje představí Jiří Boháč, kávu si můžete vychutnat v kavárně SELADON na cestě. Chutnou polévku najdete vPOLÉVKOVÉM projektu, mini hamburgery ochutnáte od MOUTH FOOD TRUCK. Připraveny jsou také dva bary s bohatou nabídkou nápojů a občerstvení. Všichni nadšenci do tvoření, tančení a umění se pak mohou zúčastnit některého sprobíhajících workshopů. Na místě se naučíte základy Salsy se Salsa4Water, vyrobíte dřevěný šperk v dřevařské dílně Marka Cinka, oplackujete se vlastní plackou z Plackování a proniknete do tajů sítotisku s GMBS. Svoji zručnost budete moci otestovat také při žonglování a šicím workshopu.
 
Vstup je opět zdarma a bez bariér.
Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, haly č. 13 a 40, Bubenské nábř. 306/13
www.novetrhy.cz, www.holesovicefashionmarket.cz
Facebook zde. // Event zde.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.