Share |

Holešovice Fashion Market nabídne originální módu, workshopy i hudební program

foto: PR

Šestý díl trhu nezávislé módy Holešovice Fashion Market láká všechny vášnivé milovníky módy na 140 originálních návrhářských a designérských značek. Stánky s oblečením, módními doplňky, šperky a bytovým designem zaplní v pátek a sobotu 27. - 28. září čtyři haly Pražské tržnice v Holešovicích. Na trhu se představí například ČESKÁ BIO MÓDA kombinující ekologii s kreativním designem, autorské hliníkové šperky s čistými tvary z dílny STUDIO UP!, originální ilustrace Petry Skopcové zakomponované do šperků z plexiskla a vinylových desek ALIAS-DESIGN, ručně šité kabelky z kůže LA MODE DEBOHÊME podtrhující jedinečnost, pánská móda NATHAN HEILMANN z rukou českých švadlen, polská značka GOSHICO s novou kolekcí plstěných kabelek s folklórními výšivkami a mnoho dalších.

Součástí doprovodného programu budou módní přehlídky vystavujících značek. Své nové kolekce předvede Plazmalab, Lovemusic, Indiva, KOKO, Mayaka, Kuráž, JANE BOND special, YAXI TAXI, KLARABARA, KP salon, MonaRosa, Babyolé, O BAG, Anna Janská a Majoranka. Módní značka Lovemusic představí svou první ucelenou kolekci Dreamy Chase - pro jaro léto 2014. Kolekce Dreamy Chase propojuje jednoduché tvary a čisté střihy návrhářky Jany Krčmové s dramatickými potisky lesní zvěře, jejichž autorkou je Berta Zachrlová. Sukně, šaty a halenky jsou vyrobeny z přírodních materiálů bavlny a viskózy, které doplňuje poloprůsvitný šifon. Barevnost vychází z přírodních barev, se kterými kontrastuje korálově červená a mentolová barva. Kolekce byla poprvé uvedena na veletrhu STYL.

Holešovice Fashion Market pořádají módní značky Lovemusic a Plazmalab. Vstup je zdarma a bez bariér, děti jsou vítány. Občerstvení zajistí bar, kavárna, čajovna i speciální molekulární bar Experiment.Po celou dobu budou hrát francouzští DJs. Na programu jsou různé hudební a taneční vystoupení, workshopy i večerní afterparty, na které zahraje živě například DEPAYK. Návštěvníci se mohou těšit například na hudební vystoupení slovanského dua Swing Pigs. V jejich pojetí zazní klasika, swing, blues, soul, jazz a folklór, to vše okořeněné ruským a slovenským temperamentem. Pod vedením MgA. Venduly Chalánkové si děti i dospělí budou moci vyzkoušet výrobu originální nákupní tašky. Vystřihování grafických motivů a jejich následné profesionální zažehlení na nákupní tašku se stalo hitem brněnského Open Space Marketu a jistě osloví i pražské návštěvníky. V sítotiskové dílně Studio Kredenc si pro změnu budou moci ozdobit libovolný donesený textil některým z úžasných motivů metodou ručního sítotisku.

Následující, sedmý díl Holešovice Fashion Marketu proběhne 29. listopadu – 1. prosince 2013.Další informace najdete na nových webových stránkách www.novetrhy.cz.

Otevírací doba: 
Pá 27.9.: 12:00-22:00
So: 28.9.: 10:00-22:00

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, haly č.7 a 8, Bubenské nábř. 306/13
Web: www.novetrhy.cz, www.holesovicefashionmarket.cz
Facebook: https://www.facebook.com/events/123292261212286/?fref=ts


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.