Share |

H&M opět zaBLOCKuje Colours of Ostrava

 
 
 
Mixtape je hudební kompilace nahraná původně na kazetu a také hlavní téma H&M BLOCKu, který letos opět vyroste na festivalu Colours of Ostrava. V téhle zóně se bude od 19. do 22. července míchat móda s hudbou, DJské sety, umění designérů, lidi i drinky. Stejně jako v loňském roce přinese H&M spoustu novinek.
 
V osmdesátých a devadesátých letech byla kazeta neodmyslitelnou součástí hudebního světa a pak se na ni trochu zapomnělo. Přitom právě ona byla u nejdůležitějších životních momentů celé jedné generace. První školní diskotéka, první pusa, první výlet s walkmanem a sluchátky na uších, první na dvojčeti doma slepený mix... U toho všeho se oblékala krátká trička, džínové bundy, mrkváče a - hrála kazeta. H&M se rozhodlo letos na Colours of Ostrava vdechnout kazetám nový život. Jediný hudební nosič, který se dá přetáčet tužkou, použije k instalaci zóny a návštěvníky festivalu zapojí do kreativních kazetových aktivit.  
 
Do života H&M BLOCKu se zapojí také řada známých umělců. DJové vytáhnou ze šuplíků své první mixy a nové exkluzivní zase nahrají. Živě na místě vystoupí Josef Sedloň, IM Cyber, Bazooka Joe, Eddie Mur, Sunpaja a Soulphonique. Po celou dobu festivalu budou v H&M BLOCKu probíhat recyklační workshopy na výrobu šperků a doplňků z plastových víček, jejichž hlavním motivem bude, jak jinak, kazeta. Kdo se bude chtít občerstvit, může vybírat ze speciálního koktejlového menu a z pestré nabídky burgerů od Tommy’s Food Truck nebo sladké dobroty od Mikey’s Little Sins.    
 
Cílem H&M BLOCKu je nejen zpříjemnit hudebním fanouškům čas na Colours of Ostrava a otevřít pro ně originální relax zónu, ale zároveň se u této příležitosti pokusí ve spolupráci s návštěvníky a organizátorem Colours Of Ostrava vytvořit... něco skutečně výjimečného. Buďte u toho a zapojte se!
 
Život kazetového H&M Blocku sledujte na www.goout.cz/hmblock .  
 
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.