Share |

Hip Running Club se mění na TEP

foto TEP

VELKÁ ZMĚNA
 
A je to venku. Doteď jste tohle místo znali jako HIP, ode dneška se ale všechno mění a získává nový rozměr. HIP se totiž mění v TEP a přichází s revolučním konceptem, se kterým jste se v Česku určitě ještě nesetkali.
Inovativní sportovní klub zaměřený na cyklistiku a běh propojuje sport s cestováním, dobrodružstvím, kulturou, ale hlavně specifickou komunitou. V TEPu odteď můžete nejen sportovat, ale i odpočívat, popíjet kávu s přáteli nebo pracovat.
TEP s sebou přináší plno novinek - v rozvrhu cvičení zůstává oblíbený běh a gym, nově se ale můžete přidat i do cyklistického klubu, jezdit na vyjížďky, nebo si sednout a popíjet kávu v Clubhouse. Ale vezměme to jedno po druhém.
 
TEP CLUBHOUSE
Nikdo neřeší, jestli se chystáte jít cvičit, nebo jen jdete kolem, místní zbrusu nový Clubhouse je tu pro všechny. Příjemná kavárna, kde se můžete potkat s přáteli, dát si kávu, smoothie ze sezónních surovin a k tomu něco zakousnout, nebo vytáhnout laptop a v klidu pracovat.Otevřeno je každý den a celý den, protože přístup ke kávě a svačince byste měli mít, kdykoliv si umanete.
 
TEP CYCLING
Od toho kafe dřív nebo později budete muset vstát. To ale nevadí, ouško hrnku jednoduše vyměníte za řidítka kola, cyklistika se tady totiž stává denním chlebem. V rámci tréninku vás každý týden čekají dvě osvěžující morning rides a jedna tříhodinová odpolední vyjížďka. Všechno ale potřebuje pořádnou průpravu, a proto si pravidelně zacvičíte i vevnitř, to dá rozum. Zapojit se můžete v rámci několika různých členství - ročního a měsíčního, nebo v rámci speciálního training programu.
 
TEP RUNNING
Běh je srdcovka tohoto sportovního klubu už dávno, to určitě dobře víte. Znovu se proto otevírají přípravky pro začátečníky i pokročilé. Kromě výběhů vás čeká i nezbytný indoorový trénink. Na konci přípravky budete všichni bezpečně zvládat běžeckou techniku i správné dýchání. O tom to totiž všechno je.
 
TEP GYM
Sekce gym je taková místní stálice. Jako doplňkové cvičení je určená všem cyklistům a běžcům, jsou tu ale vítáni i všichni ostatní, kteří se prostě chtějí pravidelně protáhnout a zacvičit si. Core tréninky se zaměřují na střed těla, stěžejní pro většinu sportů. Kromě toho je tu fasciální trénink, zcela specifické cvičení, které propojuje to nejlepší z pilates, posilování a zdravotního cvičení. Jeho cílem je zdravé postavení těla a posílení těch svalů, o kterých ani nevíte, že je máte. Kromě toho v TEPu dvakrát týdně běží oblíbená vinyasa yóga, perfektní rovnováha mezi zklidněním uprostřed hektického týdne a pořádnou fyzickou náloží.
 
TEP TRAVEL
Úplnou novinkou je sekce Travel. Jestli čas od času nevíte, co s volným víkendem, koukněte se na web www.tep.ac. Odteď totiž program máte. Pravidelně nepravidelné vyjížďky za město zahrnují jak pohodovější cyklistiku s rodinou, tak dobrodružné cesty jen s pár nejnutnějšími věcmi pod sedátkem.
 
TEP
Černomořská 455/3
101 00 Praha 10 – Vršovice
window.NREUM||(NREUM={}),__nr_require=function(e,t,n){function r(n){if(!t[n]){var o=t[n]={exports:{}};e[n][0].call(o.exports,function(t){var o=e[n][1][t];return r(o||t)},o,o.exports)}return t[n].exports}if("function"==typeof __nr_require)return __nr_require;for(var o=0;owindow.NREUM||(NREUM={});NREUM.info={"beacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"7586f1eb0e","applicationID":"2639856","transactionName":"YFcGNxBZWkJTBREIXFkdJQAWUVtfHQUOBFdeRgsRPV5dXUYDFz5LREE=","queueTime":0,"applicationTime":331,"atts":"TBAFQVhDSUw=","errorBeacon":"bam.nr-data.net","agent":""}
OTEVÍRACÍ DOBA
PO – PÁ
7:30 – 20:30
SO – NE
DLE PROGRAMU
www.tep.ac

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.