Share |

MP3 zdarma: HERO - společná píseň Micka Jonese, Paula Simonona, Franka Oceana a Dipla

foto: pořadatel akce

Converse dlouhodobě podporuje hudební scénu projektem „ThreeArtists. One Song“. Momentálně je venku další píseň na níž se podíleli legendární hudebníci jako Mick Jones (TheClash, Big Audio Dynamite), Paul Simonon (TheClash, TheGood, TheBad&TheQueen), oceňovaný umělec Frank Ocean a mezinárodně uznávaný producent Diplo. Skladba s názvem Hero je zdarma ke stažení pro fanouškyz celého světa na Conversemusic.Tumblr.com.
 
„Spolupráce s Mickem a Paulem byla jako splněný sen, a když se přidal i Frank, nemělo to zkrátka chybu,“řekl Diplo. „Ten zážitek byl prostě skvělý.“
 
Stejně jako předchozí nahrávky od ThreeArtists. One Song je i Hero jedinečný singl, v němž se spojují bohaté zkušenosti všech umělců v jednu výjimečnou skladbu. Píseň byla zčásti nahrávána ve Studiu 13 v Londýně i na vzdálené Havaji a v LosAngeles. Hudební vynalézavost Paula Siomonona, Micka Jonese, Dipla a Franka Oceanase tak podepsala na jedinečném počinu, který nabíjí v každém tónu.
 
„Converse staví na kreativitě a jejím neustálém rozvíjení. Díky této spolupráci se nám podařilo překročit její hranice, a tak nastavit laťku ještě o něco výš,“uvedl GeoffCottrillz ConverseVP/GM Brand &Segments. „Každý z těchto umělců je mistrem ve svém oboru a my jsme nadšeni, že můžeme tak inovativní píseň sdílet s fanoušky z celého světa a vychutnávat si ji spolu s nimi.“
 
Hero je už devátým songem v prestižní řadě singlů od ThreeArtists. One Song. Mezi předchozí nahrávky patří například skladba DoYaThing z roku 2012 od poloviny dua Outkast, Andreho3000, duchovního otce LCD Sound systemu Jamese Murphyho a světově nejúspěšnější animované skupiny Gorillaz. Dále píseň Warrior od MarkaFostera z FosterthePeople nebo popové zpěvačky Kimbry a DJ A-Traka.
 
K poslechu: http://www.youtube.com/watch?v=7xIv1K7QQDI
Zdarma ke stažení: www.conversemusic.tumblr.com
 
- - -
 
O Converse
Converse Inc.se sídlem v NorthAndoveru v Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, značka Converse si vydobyla reputaci “America’sOriginalSportsCompany”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou ChuckTaylor® All Star®, Jack Purcell®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích a přes67 vlastních prodejních míst v USA. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.