Share |

HEJNO PLAMEŇÁKŮ PŘILÉTÁ DO PRAHY

Limitovaná edice Moët Rosé rozzáří pražskou Náplavku luxusním hausbotem

Hejno plameňáků, to je něco opravdu nápadného, výrazného a nepřehlédnutelného. A ta úžasná barva! Pro letošní rok přichází Moët Rosé Impérial s podobně výraznou limitovanou edicí v charakteristicky růžovém odstínu plameňáků.  Kde jinde by hejno mohlo přistát než na oblíbené pražské Náplavce. Od pátku 10. června až do neděle 12. června zakotví pod železničním mostem luxusní hausbot a stane se přístavem nejen pro hejno plameňáků, ale i ty, kteří dostanou chuť na skleničku šampaňského na břehu Vltavy. Otevřen bude denně 10 - 23 hod. Slavnostního křestu se ujala nejznámější česká zrzka, žena s plameňákovými vlasy a milovnice šampaňského, herečka Aňa Geislerová.  „Miluju šampaňské, to je můj svatý grál. Wholly bubbles,“ nechala se slyšet při pózování s růžovým plameňákem.
 
Hausbot se stane na tři dny také domovskou scénou známých českých DJ IM Cyber a DJ Evy Porating. Ivana ve svých setech s citem kombinuje ostré zlámané smyčky s atmosférickými plochami a po proudu řeky pustí oblíbený liquid punk. Energická Eva je vyznavačkou melodické hudby, vokálů a hlavně basových linek, ze kterých dokáže poskládat energické a pestré sety.
 
Vadí, nevadí?
Limitovaná edice Moët Rosé navíc na lahvích ukrývá pod etiketou svérázné výzvy. Jak dlouho už jste nehráli vadí, nevadí? Odvážíte se políbit člověka, který se právě nachází nalevo od vás? Máte na to, abyste objali někoho úplně neznámého? Moët Rosé Impérial je spontánní, zářivé a romantické šampaňské. Je to víno vyznačující se svěžím ovocným charakterem, svůdnou chutí a elegantní zralostí. Má zářivou růžovou barvu s jantarovými odlesky a okouzlující buket červeného ovoce, květinových tónů růže a nepatrného náznaku pepře. Moët Rosé Limited Edition s plameňáky se prodává v běžné lahvi (750 ml) a ve stylových lahvičkách Mini Moët (20 cl). 
 
Moët & Chandon
Vinařství Moët & Chandon založené roku 1743, patří mezi přední světové výrobce šampaňského. Moët & Chandon je synonymem dlouholeté tradice i moderních oslav.  Značkou, která téměř 270 let zpestřuje ty nejkrásnější životní okamžiky a úspěchy.  Od slavného Moët Impérial až po ročníkovou kolekci Grand Vintage, od extrovertního Moët Rosé Impérial, inovativní Moët Ice Impérial a unikátní MCIII, každé šampaňské září a zároveň těší svým svěžím ovocným charakterem, vzrušujícím pocitem na patře a elegantní vyzrálostí. Každou vteřinu se někde na světě otevře lahev šampaňského. Každá vteřina je zážitek a každý zážitek je okamžik pro #moetmoment.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.