Share |

HEADLINER OSTROV UVÁDÍ DJS RADIA 1 / 14.5. / STŘELECKÝ OSTROV / PRAHA 1

Vstup zdarma!

Jednou v měsíci, od května do září, bude Headliner na Střeleckém ostrově. A bude vám servírovat DJs i kapely ve vlastní režii. Vstup je zdarma, pivo a drinky také budou.
Začínáme 14. května s vzácnými hosty Radia 1. Trojice DJs, které znáte z éteru i mejdanů, bude hrát od 18 do 21 hodin. Přijďte se s Headlinerem a jeho hosty pobavit a napít k Vltavě.
 
HEADLINER VS. RADIO 1 LINE UP
Pierre Urban
Programový ředitel R1, moderátor a vyhledávaný DJ s dobrým vkusem
Josef Sedloň
Hudební vizionář, rádiový moderátor a hudební redaktor, DJ a v neposlední řadě promotér. Od roku 1991 až do současnosti působí hlavně na pražském Radiu 1 a také na ČRo Vltava. Po osmi letech vedení promotérské agentury Lighthouse začal v roce 2005 spolupracovat s klubem Palác Akropolis na koncertní serii Music Infinity a od roku 2013 také na programu a dramaturgii festivalu Spectaculare, kde se v obou případech snaží přestavit to nejzajímavější ze současné alternativní hudební scény. Zároveň od roku 2005 také spoluprodukuje hudební tvorbu v projektech jako Uncless či Universal Loosers.
Michael Pestl AKA Strýček Míša
Milovník hudby, příležitostný moderátor, nepochopený tanečník a gurmán. Od roku 1991 působí na Radiu 1. První kroky jako hudební selektor učinil již před rokem 1989, posléze hrál v klubech BUNKR, Repre, Slovanský dům, Dvojka, atd. V současné době ho můžete potkat naživo v klubech Chapeau Rouge a Nudný otec. Necítí se svázán hudebnímu styly, a tak se každý večer může podle okamžité nálady dostat úplně jinam. V každém případě vždy zazní něco z bohaté kolekce coververzí.
 
16 / 5 / 2015
18 – 21 HODIN
STŘELECKÝ OSTROV - PONTON
PRAHA 1
VSTUP ZDARMA
 
FB událost:
https://www.facebook.com/events/701025343356195/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.