Share |

Headliner opět na vodě

Je tu nové číslo Headlineru a také další mejdan na vzduchu. Mejdan na lodi. Na Střeleckém ostrově, ve spolupráci s partou Večer Jiného Folkujsme pro Vás přichystali dvě generace kluků s kytarou. Zahraje ostřílený JAMES HARRIES a mladičký, ale talentovaný THOM ARTWAY. Mezi nimi bude vyrovnávat poměr emocí nadějné duo EMOZPĚV. Přijďte, kde jinde totiž trávit léto, než NA VODĚ! 

James Harries (UK)
V Praze usídlený zpěvák a kytarista původem z Manchesteru má primát v tom, že jako první na světě natočil svoje album na mobilní telefon a bez úprav ho i vydal. Krom toho má na svém kontě několik ceněných studiových alb a právě se chystá vydat další. I díky tomu je náš koncert na Pontonu atraktivní, protože jako první z něj budete mít možnost slyšet malou ochutnávku. Pokud vám pomohou komparace, James Harries bývá srovnáván s majiteli hlasů jako Jeff Buckley nebo Damien Rice
www.jamesharries.com

Thom Artway (CZ)
Přiznej se bez mučení ten, kdo alespoň na jeden den nepropadl nákaze v podobě jeho songu I Have No Inspiration! Česká hudební scéna se rozrostla o nový talent. Kluků s kytarou tu běhá celá řada, ale tenhle má navíc písničku, která může směle aspirovat na song léta! Thomovi je teprve jedenadvacet a pochází z malé vesnice na Valašsku, zkušenosti však sbíral hlavně v zahraničí. S kytarou projezdil dalekou Austrálii a Nový Zéland, byl se podívat i v Irsku. Živil se hraním na ulici, tzv. buskingem, zdokonaloval svou angličtinu. A teď má letní hit jak Brno a bude ho (krom dalších věcí) hrát u nás v Praze. 
bandzone.cz/thomartway

emozpěv (CZ)
emozpěv je alternativně folkové duo, které hraje v obsazení kytara a baskytara. Loni vyšla jejich eponymní debutová deska, ze které v hitparádě Velká Sedma na Radiu 1 zabodovala píseň Svár. Jejich současný repertoár se z části skládá z písní z debutové desky a z části z novinek, které se chystají na novou nahrávku.
www.emozpev.cz

Powered by Jägermeister 

Headliner Ponton & Večer jiného folku
17 / 06 / 2015
Střelecký Ostrov 
Praha 1
Start 18:00
Zvonec 21:30
V S T U P Z D A R M A

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.