Share |

Hard Rock Cafe představuje nové tričko z legendární řady Signature Series - s Pitbullem

Řetězec Hard Rock Cafe představuje další ze série triček vytvořených světovými umělci. Letošní limitovanou edici vytvořil Pitbull. Tričko je k dostání na stránkách Hard Rock Cafe nebo přímo v pražské pobočce za 750 Kč.

 

 

 

 

Držitel ceny Grammy, hvězda latino popu a R’n’B’ Pitbull známý též pod pseudonymem Mr.305 nebo Mr.Worldwide se spojila s globální značkou Hard Rock Cafe, aby společně představili novou limitovanou edici Signature Series triček. 

 

 

V minulosti pro Signature Series vznikla trička s designem třeba od Imagine Dragons, Rihanny nebo Boba Marleyho. Pitbull nyní přichází s jednoduchým černým trikem s tyrkysovorůžovým nápisem Mr.Worldwide, který svými neonovými barvami odkazuje k umělcově rodnému Miami. V České republice je k dostání v dámském provedení v moderním zkráceném střihu. 

 

Koupí trička navíc podpoříte dobrou věc. Skrze celosvětový charitativní program Hard Rock Heals Foundation totiž část peněz poputuje na projekt SLAM!, který podporuje děti v ohrožených oblastech světa ve vzdělávání a v možnosti věnovat se dětským volnočasovým aktivitám, jako třeba sportu. 

 

Tričko je už nyní k dostání na Rockshop.HardRock.com nebo přímo v Hard Rock Cafe Praha za 750 Kč.

 

V sobotu 18. února ale můžete v Hard Rock Cafe Praha na Malém náměstí mezi regály Rock Shopu doslova tančit. V odpoledních hodinách tu bude návštěvníky bavit DJ Pitbullovými hity a připraveno bude i velké překvapení. Dorazí snad samotný Pitbull?

  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.