Share |

HARD ROCK CAFE PŘEDSTAVÍ BURGERY Z CELÉHO SVĚTA

foto: Hard Rock Cafe

Síť restaurací Hard Rock Cafe v květnu a červnu chystá akci World Burger Tour. Představí při ní v jednotlivých destinacích několik burgerů z celého světa. Hosté pražského Hard Rock Cafe tak budou moci ochutnat Atomic! Burger z Las Vegas nebo jamajský Jerk Burger a další dobroty. Akce bude probíhat po celý květen a červen. /WEB/

Hard Rock po celém světě servíruje vždy Local Burger, který ale není všude stejný, je naopak přizpůsobem místním šéfkuchařem dle lokálních chutí a ingrediencí. Tento rok se tedy vybíralo mezi více než 160 Local Burgery a nakonec zvítězilo osm variant, které budou moci hosté Hard Rock Cafe ochutnat.

“V loňském roce, kdy World Burger Tour proběhla poprvé, měla u našich hostů obrovský úspěch. Rozhodli jsme se tedy přidat chutě zase z dalších koutů světa, jako třeba z Athén, Bombaje, Montego Bay a několika dalších a opět je po dobu dvou měsíců nabízet návštěvníkům,” říká Alex Merchan z Hard Rock International a dodává: “Hard Rock Cafe servíruje burgery už od dob, kdy před 44 lety otevřelo v Londýně svou první pobočku, a myslím, že po celém světě se tomuto fenoménu věnuje tak, jako žádná jiná restaurace.”

V květnu tedy šéfkuchař Hard Rock Cafe Praha pro hosty se svým týmem připraví ATOMIC! Burger z Las Vegas (hovězí karbanátek s papričkou v pivním těstíčku, sýrem, karamelizovanou cibulkou, zprudka opečenými houbami, sriracha majonézou a atomic kečupem), Aloha Burger z Honolulu (hovězí karbanátek s grilovanou sekanou, sýrem, grilovaným kolečkem ananasu se sladkou sojovou glazurou, guacamole, pico de gallo a s hranolkami), Greek Burger z Athén (hovězí karbanátek s rukolou, feta sýrem a rajčátkem, servírováné s tzatziki) a Schnitzel Burger z Kolína nad Rýnem (dva kousky křupavých vepřových řízečků, s kyselým zelím, ostrou hořčicí a pikantní slaninou).
V červnu se pak hosté mohou těšit na Tandoori Chicken Burger z Bombaje (marinované kuřecí prso s kořením a čerstvými bylinkami, navrch s plátky okurky, servírováné s mátovým jogurtem), Java Lava Burger ze Seattlu (hovězí karbanátek grilovaný a obalený v domácí espresso omáčce, zalitý lava omáčkou, s křupavou cibulkou, slaninou, čedarem a smaženými jalapeño), Giardiniera Deli Burger z Chicaga (hovězí karbanátek s roast beefem, politý sýrem, s papričkami a sriracha majonézou) a Jamaican Jerk Burger z Montego Bay (hovězí karbanátek s banánovo pepřovými kroužky, mangovým jalapeño krémovým sýrem a s majonézou).

K dobrému jídlu patří ještě lepší pití, a proto bude pro hosty připravená také limitovaná nabídka nových koktejlů, inspirovaných jednotlivými burgery.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.