Share |

HARD ROCK CAFE PRAHA OSLAVÍ V NEDĚLI NAROZENINY S BURGERY ZA 71 KORUN

foto hrc

Oslavovat se bude v duchu 70.let, s dětmi i večerním koncertem
 
14.června 1971 otevřeli Isaac Tigrett a Peter Morton první Hard Rock Cafe v Londýně, a stvořili tak legendu. Na oslavu narozenin si Hard Rock Cafe Praha připravilo na neděli 14. června spoustu zábavy a jídla. K obědu naservíruje Legendary Burgery za 71 Kč, odpoledne uspořádá party pro malé rockery a večer zahraje ABBA Stars. Celý den se ponese v květinovém duchu 70.let.
 
Dva milovníci hudby založili první Hard Rock Cafe ve starém showroomu Rolls Royce v Londýně. Jako první si v Cafe svou kytaru vystavil Eric Clapton, koncept výstavy předmětů hudebních legend se ujal a spolu se skvělým jídlem je dnes základem každého Hard Rock Cafe.
 
Oběd za 71 Kč
Zmíněné výborné pokrmy budou samozřejmě součástí narozeninové oslavy, a to v neodolatelné nabídce. Pro návštěvníky budou mezi 11:30 a 12:30 Legendary Burgery za pouhých 71 Kč!
 
Odpolední party pro děti
Od půl jedné do tří hodin proběhne zábava pro malé rockery. Bude pro ně připravena pěvecká soutěž, malování na obličej nebo opičí dráha. S nákupem hlavního jídla pak mají děti jídlo zdarma po celý den!
Pro rezervaci stolu je nutné kontaktovat prague_receptionist@hardrock.com.
 
Večerní koncert ABBA Stars
Den zakončí večerní koncert ABBA Stars, který začne v osm hodin. Jelikož se celý den ponese v duchu Flower power, ani večer nebude výjimkou. Těšit se můžete na atmosféru roku 1971, tým Hard Rock Cafe se pro vás promění v květinové děti a budete si tak moci užít den, který bude jednou velkou oslavou!
 
Co: 44. narozeniny Hard Rock Cafe
 
Kdy: neděle 14. května
11:30 – 12:30 burgery za 71 Kč
12:30 – 15:00 party pro děti
20:00 ABBA Stars
 
Vstup: zdarma
Kde: Hard Rock Cafe Praha
Malé náměstí 3, Praha 1
 
FB event: http://on.fb.me/1Kxovxf
www.hardrock.com
 
O Hard Rock International
S celkovým počtem 199 provozoven v 63 zemích, včetně 153 cafes a 21 hotelů a 10 kasin, se Hard Rock International (HRI) řadí mezi celosvětově nejuznávanější společnosti. Počínaje kytarou Erica Claptona, Hard Rock dnes vlastní největší sbírku hudebních předmětů, které jsou vystaveny v provozovnách po celém světě. Hard Rock je také známý díky živým hudebním vystoupením, sběratelským kouskům oblečení a obrovskou sbírkou hudebních upomínkových předmětů. HRI vlastní světovou ochrannou známku pro všechny značky Hard Rock. Společnost vlastní, operuje a pronajímá ve franšízách restaurace v předních metropolích, které zahrnují Londýn, New York, San Francisco, Sydney a Dubai. HRI také vlastní, licencuje a řídí hotely a kasina po celém světě. Destinace zahrnují dva nejúspěšnější hotely a kasina v Tampě a v Hollywoodu, obojí na Floridě, které vlastní a řídí mateřská společnost HRI „The Seminole Tribe of Florida“, dále Bali, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Macau a San Diego. Mezi nastávající lokality Hard Rock Cafe patří San Juan, Rio de Janeiro a Marakéš. Nové projekty ve fázi rozvoje hotelů zahrnují Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Tenerife, Abu Dhabi a Shenzhen a Haikou v Číně. Pro více informací o Hard Rock International navštivte www.hardrock.com.
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.