Share |

HARD ROCK CAFE OSLAVÍ 4. ČERVENCE DEN NEZÁVISLOSTI - CELÝ TÝDEN BUDE SERVÍROVAT SPECIÁLNÍ FREAKSHAKE

Hard Rock Cafe se chystá na velkou oslavu a návrat ke svým kořenům, čeká ho svátek Dne nezávislosti, 4. července. Slavit se bude celý týden, od soboty 1. do neděle 9. července bude u této příležitosti servírován speciální Freakshake. Tento obří sladký nápoj bude návštěvníkům připomínat americké základy tohoto legendárního řetězce.
Přímo v úterý 4. července se pak celá restaurace zahalí do americké výzdoby, bude připraven fotokoutek a od 22 hodin zahraje DJ Tomáš.
Pro návštěvníky s americkým pasem bude připraven dezert zdarma.
 
Mléčné koktejly jsou něco jako americké dědictví, a tak je Hard Rock Cafe servíruje jako součást své klasické nabídky. Na jediný týden ale nabídne speciální nový Freakshake.
 
 
 
Koktejl s vanilkovou příchutí a jahodovým sirupem je ozdoben slanými preclíky a sladkým popcornem, navrch dochucený šlehačkou a kouskem skvělého čokoládového brownie. Tuto sladkou bombu, servírovanou ve sklenici, si můžete vychutnat za zvuku speciálního soundtracku, který se bude ozývat namísto typického Hard Rock mixu ze všech obrazovek a reproduktorů po celém Hard Rock Cafe. Na oslavu Ameriky tak uslyšíte ty nejznámější americké hudebníky.
 
Co: Hard Rock Cafe oslavuje 4. července s Freakshakes
 
Kdy: od soboty 1. do neděle 9. července 2017
 
Kde: Hard Rock Cafe, Malé náměstí 3, Praha 1
 
www.HardRock.com
 
O Hard Rock International
S provozovnami v 75 zemích, včetně 175 cafes a 24 hotelů a 11 kasin, se Hard Rock International (HRI) řadí mezi celosvětově nejuznávanější společnosti. Počínaje kytarou Erica Claptona, Hard Rock dnes vlastní největší sbírku hudebních předmětů, které jsou vystaveny v provozovnách po celém světě. Hard Rock je také známý díky živým hudebním vystoupením, sběratelským kouskům oblečení a obrovskou sbírkou hudebních upomínkových předmětů. HRI vlastní světovou ochrannou známku pro všechny značky Hard Rock. Společnost vlastní, operuje a pronajímá ve franšízách restaurace v předních metropolích, které zahrnují Londýn, New York, San Francisco, Sydney a Dubai. HRI také vlastní, licencuje a řídí hotely a kasina po celém světě. Destinace zahrnují dva nejúspěšnější hotely a kasina v Tampě a v Hollywoodu, obojí na Floridě, které vlastní a řídí mateřská společnost HRI „The Seminole Tribe of Florida“, dále Bali, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Macau a San Diego. Mezi nastávající lokality Hard Rock Cafe patří Valencie, Innsbruck, Andorra la Vella a Chengdu. Nové projekty ve fázi rozvoje hotelů zahrnují Abu Dhabi, Atlantu, Berlín, Dubai, Londýn, Los Cabos, New York City, Ottawa, Shenzhen, Dalian a Haikou v Číně. Pro více informací o Hard Rock International navštivte www.hardrock.com.
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.