Share |

Hard Rock Cafe bude hostit koncert v rámci piktoberu, výtěžek věnuje Mamma Help

JE TU PINKTOBER, ŘÍJNOVÁ KAMPAŇ PROTI RAKOVINĚ PRSU

VYSTOUPÍ JANA KIRSCHNER A WORLD ROXETTE TRIBUTE BAND. 

VÝTĚŽEK BUDE VĚNOVÁN MAMMA HELP.

 

Hard Rock Cafe Praha opět chystá charitativní kampaň Pinktober. Návštěvníci se mohou těšit na koncert World Roxette Tribute Band spojený se křtem české verze autobiografické knihy zpěvačky skupiny Roxette Marie Fredriksson, brunch pro rodiny s dětmi a celý měsíc pak vyvrcholí koncertem slovenské zpěvačky Jany Kirschner, která naposledy zazářila s hudebním projektem Moruša. Výtězek z Pinktoberu 2017 obdrží organizace Mamma HELP na svůj aktuální projekt “Říct to dětem”.

 

Program po dnech:

3. 10. 2017 - 19:30 koncert World Roxette Tribute Band a křest české verze knihy Marie Fredriksson 

14. 10. 2017 - 10:00 Brunch pro rodiny s dětmi s programem pro malé hosty

31. 10. 2017 - 20:00 koncert Jany Kirschner

 

Pinktober 2017 bude zahájen v úterý 3. října koncertem World Roxette Tribute Band, která bravurně vzdává hold jedné ze švédských legend světové pop music. Během večera pak bude pokřtěna česká verze autobiografické knihy Marie Fredriksson, zpěvačky skupiny Roxette, s názvem Listen to my Heart: Moje láska k životu. Zpěvačka, které byla v minulosti diagnostikována rakovina, v ní vypráví o své cestě k hudebnímu vrcholu, o změně životních priorit po sdělení diagnózy i o důvodech ukončení hudební kariéry. Vstupné na akci bude dobrovolné a výtěžek bude věnován organizaci Mamma HELP.

 

V sobotu 14. října na program naváže brunch pro rodiny s dětmi. Kromě skvělého jídla s výběrem ze slaného i sladkého bufetu bude pro malé hosty připraven zábavný program se spoustou her a soutěží o ceny. Děti si budou moci například zasoutěžit ve zpívání a zažít tak tu pravou atmosféru Hard Rocku. Vstupné na brunch s neomezenou konzumací bude 250 Kč pro dospělého (+ 1 dítě zdarma) a 165 Kč pro dítě. Pro rezervaci místa zašlete email na: prague.salescoordinator3@hardrock.com. Celý výtěžek bude věnován organizaci  Mamma HELP.

 

Slavnostním zakončením kampaně Pinktober 2017 bude koncert slovenské zpěvačky Jany Kirschner v úterý 31. října. Kirschner, kterou fanoušci milují třeba pro její hity jako Bude mi lehká zem nebo Pokoj v duši, o sobě naposledy dala vědět dvoudílným hudebním projektem Moruša. Jeho první část, album Moruša Biela, se brzy po vydání stalo multiplatinovým a Kirschner za něj získala několik prestižních ocenění. O rok později vychází Moruša Čierna, která se stává Albem roku v Rádiohlavách. Zpěvačka v Praze vystoupí v sestavě s kytarou, basou, bicími a akordeonem, návštěvníky tak čeká ojedinělý hudební zážitek s touto výjimečnou interpretkou. Vstupné na koncert bude 250 Kč a výtěžek z akce bude věnován Mamma HELP.  Více informací ke koupi vstupek již brzy na stránce facebook.com/HardRockCafePraha.

 

Pinktober a Mamma HELP

I v letošním roce se v Hard Rock Cafe Praha v průběhu října uskuteční charitativní projekt Pinktober, jehož cílem je upozornit na problém rakoviny prsu, vyzvat k prevenci a také získat finanční prostředky na lokální charitativní účely. Hard Rock Cafe Praha již třetím rokem spolupracuje s pacientskou organizací Mamma HELP, která pomáhá ženám s rakovinou prsu a jejich rodinám v nelehké životní situaci. V minulosti Pinktober pomohl vybrat finance např. na veřejné přednášky Mamma HELP zaměřené na prevenci. 

 

V letošním roce pomohou vybrané peníze aktuálnímu projektu “Říct to dětem”. “Jedná se o kampaň zaměřenou na rodiny a na to, jak je obtížné vyrovnat se s nemocí a říci to dětem. Hlavní myšlenkou je pomoci rodinám, aby se rodiče nebáli o tomto tématu mluvit. Mamma HELP podporuje tým psychologů, kteří jsou připraveni rodinám zdarma pomoci a začít o tomto tématu mluvit,” vysvětluje Jana Drexlerová, ředitelka Mamma HELP.

 

Další informace o Pinktoberu a jeho jednotlivých aktivitách najdete na stránce facebook.com/HardRockCafePraha
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.