Share |

Gor Flsh: Nebaví mě DJing, ale miluju kontakt s lidma

Pic: Gor Flsh

Electro trash metalový producent Gor Flsh pracuje na novém albu. "Někdo mi vyčítal, že moje hudba zní jako špatnej industriál z devadesátejch let. To je docela vtipný. Devadesátkovej industriál je vlastně moje největší hudební inspirace."
Už jste o něm mohli slyšet - když vydal debutovou desku, měli jsme s ním rozhovor. Tuhle sobotu zazní mix, který udělal exkluzivně pro pořad BUZZ na Radiu 1, takže bylo jen logické se ho zeptat, co tropí právě teď.
 
Na čem pracuješ?

Teď jsem zrovna dělal několik remixů a začínám pracovat na svým druhým LP. Jdu na to zlehka, nepospíchám na jeho vydání. Chtěl bych, aby bylo o poznání lepší, než to první. Bude to pořád electro trash ovlivněnej deathmetalem a Sludge, ale chci taky zakomponovat něco z drone, ambientu a post-hardcoru. Taky na něm chci mít o dost víc vokálů. Chtěl bych, aby mělo trochu přirozenější zvuk. Takže to asi tentokrát bude o dost osobnější.

 

Jakej track tě teď baví nejvíc? Nebo tracky?

Líbí se mi všechno od Dizkodeath a Tim Tonika... Pak zase poslouchám spoustu sludge kapel, jako Sleep nebo Electric Wizard. Taky je hrozně krásný první album kanadský kapely "Skip the Foreplay". Když tě baví metalová elektronika.

 

Tvoje vysněná kapela?

Gor FLsh: The live Bbnd featuring Justin K. Broadrick and Karel Buriánek 

 

Nejlepší software na dělání hudby nebo hraní?

Dělám všechno v Reasonu, nevim, jestli je to to nejlepší, ale zamiloval jsem se do toho. Co se týče DJ softwaru, sám se vůbec nepovažuju za DJe... Takže nevim... Když hraju, používám Mixmeister Fusion, můžu se díky němu dobře soustředit na publikum a dobře mixovat, i když nemám žádnej talent ani zájem o DJing. Nechápejte to špatně, hrozně rád hraju naživo. To jen, že mě moc netankuje mixovat do sebe dva tracky na vinylu nebo na CDJ a učit se nějaký mixovací tríčky. Jsem především producent, ale díky hraní naživo se můžu pobavit s těma, co mě podporujou a to je nedocenitelný!

 

Jaký byly nejbizarnější reakce na tvoje věci? Emailový, na facebooku nebo na twitteru?

Hejtový komentáře jsou vždycky nejlepší. Haha. Lidi mi třeba psali, že moje hudba zní jako nějakej špatnej industriál z devadesátejch let... Vtipný je, že moje umělecký jméno pochází ze jména devadesátkový industriální metalový kapely GOD FLESH. Jedna z kapel, který mě nejvíc ovlivnily. 

 

Co chystáš na rok 2013? 

Na konci roku by mi mělo vyjít druhý LP, po cestě budu dělat víc remixů a nějaký singly a sním o tom přijet do Evropy a odehrát co nejvíc koncertů! Jo a Jet Set Trash by měli vydat remixový EP mýho prvního alba, mělo by to bejt fakt dobrý!

 

Byl si spokojenej s reakcema na tvůj nejnovější počin?

Přišla mi spousta super reakcí! Ale moje první LP mělo zatím určitě největší úspěch. Každopádně je hrozně příjemný, když lidi reagujou, i když trochu odbočíš a děláš jiný věci, komentujou a užívaj si tvoje nový tracky. To tě pohání dál a pokračovat bez kompromisů.

 

Můžeš nějak donutit Kaye, aby dokončil vaší společnou věc?

To je všechno na něm, ale možná pro něj budu mít lepší tracky, se kterejma by si mohl pohrát!

 

www.facebook.com/events/393560877406532/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.