Share |

Good morning, Praha

foto: Nikolas Tušl

Foto dokument Good morning, Praha vznikl pod hlavičkou značky Happy Socks při příležitosti uvedení nové součásti jejího portfolia - kolekce spodního prádla. 
 
Happy Socks se etablovali jako průkopník fenoménu "statement" ponožek. Mají za sebou spolupráce s řadou návrhářů a umělců, stejně jako foto projektů v podání Terryho Richardsona nebo Davida LaChappella. V kampaních se pravidelně objevují “it” people ze všech možných odvětví, před objektivem se objevili rapper Asap Rocky, zpěvačka Sky Ferreira nebo skateová legenda Steve Olson.
 
Česká distribuce Happy Socks připravila k příležitosti uvedení kolekce prádla dokumentární projekt GOOD MORNING, PRAHA: postavy pražské noční scény zapózovaly v nové kolekci prádla a podělily se o to, jak tráví svoje rána. Před objektivem se objevila zpěvačka Tonya Graves, rapper Orion, skladatel Varhan Orchestrovič Bauer, herec Karel Dobrý, hudebnice, herečka a režisérka Johana Švarcová, fotograf Tomáš Třeštík s manželkou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou, DJka IM Cyber, malířka Léna Brauner, ikona českého skateboardingu Ivan Pelikán aka. Zobák, graffiti artist Pasta Oner, DJ Lumiere, herečka Petra Nesvačilová, návrhářka Lazy Eye s manželem Tylerem Noble,  Terezie Belčáková a David Jahn z Prague Burlesque a galerista Petr Hájek. Vznikla tak unikátní série fotek, která nenuceně mapuje, co se po ránu děje v pražských bytech. Autorem fotek je Nikolas Tušl.
 
Vernisáž proběhne 8. října ve 20.00 ve Freshlabels store v Panské 9 na Praze 1. O hudební zábavu se postarají DJky Johana (Kazety) a IM Cyber. 
Samozřejmostí bude dárek v podobě páru ponožek k nákupu a pití pro všechny.
 
FB event zde.
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.