Share |

Futurum Club Nights pokračují. Představí francouzský kabaret, jaký jsme ještě neviděli.

AQUARIUS HEAVEN
[ circus company | FR ]

Brian Brewster má své hudební kořeny coby zpěvák několika dancehall, reggae a hip hop projektů. S elektronickou scénou se seznamuje v Paříži v roce 2005, následují první studiové sessions s chlapci z dOP a roku 2010 spatřuje světlo světa přezdívka AQUARIUS HEAVEN. Hrdý následovník novodobých kabaretiérů Noze a dOP přijíždí poprvé do Prahy!
www.soundcloud.com/aquarius-heaven

RAFO
[ popular | SK ]

Momentálně asi nejvyhledávanější party výtvarník nezanedbává ani své druhé povolání. DJing mu jde stejně dobře jako kreslení flyerů (mimochodem i těch našich). RAFO je se svou party Popular jednoznačným tahounem undergroundového houseového dění na Slovensku.
www.soundcloud.com/cosmicbrothers
www.gopopular.com
michalrafaj.tumblr.com

EVA PORATING
[ muah! | CZ ]

Zakládající členka brněnské crew Muah! a momentálně v Praze usídlená EVA PORATING je ozdobou každé party. Můžete se spolehnout na vytříbenou selekci, díky které je zaslouženě moderátorkou Radia 1. Doslova okouzlující je pak její šarm a práce s publikem. I proto stále roste její fanouškovská základna.
www.soundcloud.com/eva-porating

FUTUROOM 02

GRAY D & ZJOOK
Vraťme na české parties chill out, ten opravdový ♥ Místo, kde můžete nabrat síly stejně jako je ztratit. Čtvrtou noc obstarají YADEL a ZJOOK. Deep & roots.
www.mixcloud.com/djzjook

Vizual instalation by Lunchmeat studio 
proudly supported by Club Mate cz/sk

10pm - 6am
150,- before midnight
200,- after midnight

FB event:
https://www.facebook.com/events/257590607926760/

 

 

 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.